Selinaymurat Sevmmmm maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilosu nasıl bilemiyorum ben 26 +3 haftamdayım şimdi ondan bende bir ara öyle oldu benim hesaplamamdan 4-5 gün büyük denilmişti. Kilo olarak ta bence iyi almışsınız hiçte fazla değil dikkat ettiniz mi
Sevmmmm Selinaymurat kilosu iyi haftasıyla uyumlu yani. Aslında çok da dikkat ettiğim söylenemez. Hatta son zamanlarda abarttım tatlı işini falan 😂 ama şunu yapmadim hamileyim ben çok yiyim çocuk doymaz demedim aksine eskiden nasıl yiyorsam gücüm yettiğince o kadar yemeye gayret ettim ama çocuk büyüdükçe tabi daha sık acikmaya başladım 🤭
Selinaymurat annepanda maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah tatlı bebiş sizin gibi olucak demekki hareketli kız olsun ne güzel bende 26 +3 haftalığım bende şimdiye kadar 6 kilo verdim daha da almadım bakalım
Birtane2307 Selinaymurat Aynen hepimiz ins dogumdan sonra guzelce kilolari veririz aynen 16 da cinsiyet belli olur😍 siz kac kilo aldiniz
Selinaymurat Birtane2307 ben hiç kilo almadım hala da alamıyorum yani 26 +3 haftamdayım 52 kg dan 46 kg A düştüm
Baharhnm Selinaymurat Amin Allah razı olsun. Yok valla dikkat etmedim özellikle yediğim bebeğe yarıyor sanırım. Tatlı vs yediğim zaman abartmamaya çalışıyorum sadece o kadar :)
Selinaymurat Baharhnm anladım bende aslında yemeye çalışıyorum alamıyorum sizde orantılı şekilde yemişsiniz tabi iyi birşey sonuçta hem sizin için de
Selinaymurat Sevmmmm doğrudur olsun en iyisini yapmışsınız ne güzel bundan sonrada öyle olur inşallah
Selinaymurat Selvaa aslında sizin için iyi olmuştur hem ikiz hamilelik hem dekilo alsanız iyice zor olurdu diye düşünüyorum bundan sonrada Allah yardımcınız olsun inşallah
Aloneanqel Selinaymurat 90 kg ile hamile kaldım. 88 kg mım ve 34+5 iz çok şükür 🙏🏻🙏🏻 Kızımız olacak Allahım nasip ederse, adı hiranur ❤️ 😍 39 da doğum planlıyor doktorumuz gebelik şekerinden dolayı, hayırlısı artık 🙏🏻🤗
Selinaymurat Aloneanqel maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah hakkınızda doğum için nasıl hayırlısı ise öyle nasip olsun bitmiş ne güzel darısı bizlere benim için vakit geçmiyor gibi sizin nasıl vaktiniz geçti. 🤗🤗
Selinaymurat BTSG04 Amin inşallah sağolun hepimize kolaylık versin Allah hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alalım.
Aloneanqel Selinaymurat amin inşallah hayatım 🙏🏻kaç haftalıksın 🤗 bana da zor geçti sorma günleri saatleri saydım hala da öyle 😁
Selinaymurat Aylayla maşallah darısı bizlere bitmiş sayılır ismiyle yaşasın inşallah bebişiniz normal almışsınız bitmiş zaten neredeyse
mirzabebek-0121 Aylayla Selinaymurat 6+5 deyiz daha çok yeniyim ama isimlerim belli kız olursa Ecrin Erva erkek olursa Ali Aren ikili isim olucak 🤗
Buketkucuk Selinaymurat 22+3 haftalığız, cinsiyetimiz %99 belli yarın detaylı ultrasona gireceğiz kesinleşir sanırım. Şuan ki cinsiyetimize göre adımız Arven🌼 58 kilo ile hamile kaldım şuam 64 kiloyum 6 kilo aldım🤰
Selinaymurat Buketkucuk maşallah ne güzel gönlünüzdeki cinsiyet neyse Rabbim onu ihsan etsin 6 kilo da normal diye düşünüyorum bundan sonra da öyle giderse tamamdır. 🤗💐
Elfcnkkk Buketkucuk aynı bende öyleyim. 58 kiloydum şuan 64 inşallah normaldir. Bu arada haftası ve günüde aynı bebişlerimizin. Çok tatlı tesadüf 🥰🤰
Buketkucuk Selinaymurat evet bundan sonra da kontrollü giderse sorun yok inşallah ayarı kaçırmam😂 Amin inşallah teşekkür ederim 🦋
Baharhnm Selinaymurat Valla bilmiyorum doktorum kilon gayet iyi yediğinden lısma demişti son kontrolde
Selinaymurat Damlae16 inşallah bebeğinizin cinsiyetini tez zamanda öğrenirsiniz gönlünüzdekini nasip etsin Rabbim zamanına göre de normal yani Allah analı babalı büyütsün inşallah
Srhtzlyh Selinaymurat 39+0 olduk bugün toplamda 9 kilo aldım şuana kadar. Bebeğimin osmi elif olucak nasipse. Son 7 gün kaldı ama gelmeye niyeti yok gibi küçük hanımın hiçbir belirti yok🤭
Tkn123 Srhtzlyh canım aynı haftadayiz bende 39+1 benimkininde öyle gelmeye niyeti yok bizimki erkek ama arada aşağı doğru baskılı sancı ve hafif adet sancıları gibi de oluyor kiloda aldık baya bakalım ne zaman gelicekler sağlıkla gelsinler 😁