threestar Selinaymurat evet Hz. Meryem’in annesinin ismi 😊 çok ağırlaşmadım evet sadece göbeğim çıktı ☺️ Tesekkür ederim
Selinaymurat threestar olsun iyi yapmışsınız çok güzelmiş ismin anlamı ve gerçekten anlamlı da ne güzel
Tutimati Herkese Merhaba 2. Hamileliğim Dünya güzeli 4.5 yaşında Masal adın da bir kızım var 2. Hamileliğimi yaşıyorum 35+2 bir kızım daha olacak inşallah🧿 60 kg ile hamile kaldım şuan 74 kg kısmetse kızımın adı Anı olacak❤️
Selinaymurat Tutimati maşallah ikisinin ismi de çok güzel ne güzel kızınız da size yardımcı olur sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın darısı bizlere gününüz de bitmiş yani
Busravealp Selinaymurat 35+5 haftamdayım şimdiye kadar 10 kilo aldım, inşallah oğlum olacak adını Alp koyduk ❤️❤️❤️
Selinaymurat Busravealp maşallah ne güzel bitmiş ya sizin darısı bizlere inşallah ismiyle yaşasın büyüsün bebeğiniz de normal almışsınız zaten bitmiş gibi yani
Serpil55 Selinaymurat 33+4 üz Yusuf umla yolun sonuna yaklaştık 😍😍😍 64 ile hamile kaldım 71 kiloyum 7 kilo aldım 🤗
Selinaymurat Serpil55 az zaman kalmış darısı bizlere inşallah ismiyle yaşasın büyüsün bebeğiniz de normal kilo almışsınız zamanınıza göre ne kadar güzel
0gizem Selinaymurat 33+4 kızımız olacak inşallah ismi afranur hamile kaldığımda 48 kiloydum şuan 59 kiloyum 11 kilo almışım ☺️
Selinaymurat 0gizem maşşalah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal almışsınız az kalmış sayılır yani
Zeydkus Elem bizimki 12. Haftada belli olmuştu :) bu cinsiyet işi hiç belli olmuyor yaa insallah kendini gösterir bebişiniz
Selinaymurat Elem yani pek kesin olmasa da olabilir ama daha genelde net olarak en az bir 16 17. Haftalarda söylüyorlar ama ön bilgi gibi doktor görürse söyler diye düşünüyorum
eylemkaya07 150819-170120 bende hiçbir belirti yaşamıyorum ama sadece arada kasık ağrısı yaşıyorum 7+6 yiz
Mehtap1605 16 haftalık olduk prensesim olacak🥰 İlk hareketini ne zaman hissederim acaba ilk bebeğim 🤔
Zeydkus Mehtap1605 25′e kadar hissetmemeniz normal 16 daha erken sanırım. Benim de ilk gebeliğim ben 19. Haftada hissetmiştim.
Selinaymurat Mehtap1605 ben ilk hareketini 20. Hafta da hissetmiştim erkek bebeğim olucak benim inşallah ama kızlar nasıl pek bilemiyorum en kısa zamanda hissedersiniz inşallah güzel duygu zamanda tez geçsin inşallah
Buslee Mehtap1605 ben 16. haftamda hissetmiştim ilk hareketini muazzam bir his gerçekten inanamamıştım hatta bir sonraki hafta sıklaştığında eşimin elini karnıma götürdüm bağırarak tepki vermişti heyecandan😁
Zeydkus Selinaymurat Bebişe almışım sadece onun gelişiminde bir problem olmadığı sürece kilo alımının gereksiz olduğunu söylemişti doktorum :)
Selinaymurat Zeydkus yani tabiki o da varda hani çok fazla da almak sağlık açısından diye düşünüyorum
Kubraulupnr Selinaymurat 19+5 kızımız olucak 🙏🏻 Şuana kadar 2,5 kg aldım. İsim konusunda seçeneğimizi ikiye düşürdük ama hala kararsızlık var ÖYKÜ veya ASYA iki isim arasında kaldık 🙈🥰
Selinaymurat Kubraulupnr inşallah gönlünüzdeki ismi seçersiniz yani ismiyle yaşasın büyüsün inşallah da zamanınıza göre normal kilo almışsınız
Nurov 33+5teyiz, oğluşum olcak, kız erkek isimlerimiz baştan beri hep hazırdı bizim bekarkenden, Tuğra Mir olacak, toplamda 15 kilo aldım😘
Selinaymurat Nurov darısı bizlere ne güzel son hazırlıklar zamanı sizin için ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta olsun sonradan düşünürsünüz
Meryem93 26+3 haftalığız 56 kiloyla hamile kaldım şu anda 64 kiloyum kız bebişim oluyor🙃ismi hazır hazan afra heyecanla gelmesini bekliyorum 🙂
Selinaymurat Meryem93 maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal almışsınız gibi tabi bundan sonrada böyle devam ederseniz sizede iyi olur hem zamanımız yakınmış aramızda bir iki gün var sadece 🤗🤗
Ayse_33gamze Selinaymurat 21+3 haftalık olduk bebişi başta erkek biliyorduk şimdi prenses oldu heyecanla bekliyoruz adı Ülkü Lina olacak inşallah bu arada 5 kilo aldım 52 kiloyum şuan 😀
Selinaymurat Ayse_33gamze zamana göre normal almışsınız biraz değişik heyecanlar olmuş sizede inşallah bebeğiniz de ismiyle yaşasın büyüsün