Selinaymurat Kubra-1990 maşallah daha başlardasınız ama olsun zamanla sonlara doğru alınıyormuş ondan şimdi orantılı gitmeniz daha iyi olur sizin için zamanınız da tez geçsin cinsiyet de inşallah gönlünüze göre versin Allah
Selinaymurat Ozerhome maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah normal kilo yani bu zamana göre zaten son hazırlıklardır sizin için neredeyse darısı bizlere inşallah
Akasya Selinaymurat 21+2 5 kilo aldım şimdiden. Bir oğlum var adı Rüzgar, bir oğluş daha hayırlısı ile gelecek o da Kuzey 💙
Selinaymurat Akasya yaa ne güzel maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah diğer oğlunuz da size yardım eder inşallah
Sult Selinaymurat 38+5 19 kilo aldım 🤰🏼 Alihan olucak inaşllah💙 henüz doğuma niyetli değil sanırım bi belirtimiz yok😅
Selinaymurat Sult olur olur inşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta artık zaten bitmiş doğumdan sonra düşünürsünüz kiloyu
DamlaAkbyk Sult bende seninle aynı günümüzde aynı dünden beri adet sancısı gibi bi ağrı cekiyorum normal mi@DamlaAkbyk#12510089
Selinaymurat Acer maşallah baya iyi kilo almışsınız ama doğumdan sonra düşünürsünüz inşallah zaten son zamanlar yani darısı bizlere inşallah
Selinaymurat Neslihan5252 daha baştan almaya başlamışsınız almaya meyillisiniz galiba ama olsun zamanınızı tez geçirsin inşallah Rabbim
Selinaymurat esra-59 normal daha başlardasınız yani bu zamanlarda zaten çok kilo almamak iyi birşey son zamanlarda almak daha kolaylaşıyor deniliyor çünkü hep
Tugcebkr53 Selinaymurat amin Allah razı olsun tabiki dikkat ediyorum dikkat etmessem kilonun önüne gecemem 😊
Selinaymurat Tugcebkr53 öyle doğru alanlar için öyle yani her yediği yarayanlar için öyle yapması gerekiyor
Selinaymurat Anne41 ya aslında zaman baya azalmış yani son zamanlar ama olsun artık sizde dikkat etmeye ve yürüyüş yapmaya çalışın isterseniz 🤗🤗
Selinaymurat Nihals çok fazla da değil gibi kilonuz doğuma kadar da böyle giderse bitmiş zaten neredeyse darısı bizlere inşallah maşallah ona ismiyle yaşasın büyüsün
Selinaymurat Busrauzer yaa çok güzel ikizler maşallah isimleriyle yaşasın büyüsünler inşallah az kalmış sevindim sizin adınıza darısı bizlere inşallah
Hatice-ts Selinaymurat ben 28 haftalik oldum 6 kilo almışım allah izin verirse oğlum olucak ismide yağız
Selinaymurat Hatice-ts maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah aramızda bir hafta var doğum zamanınız belirli mi peki acaba
Hatice-ts Selinaymurat amin cnm normalde nisan 7 gözüküyor ama sezeryan olucam için doktorum mart sonu dedi
Busrauzer Selinaymurat Aminn canım inşallah Rabbim tüm evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin ❤️❤️❤️