Selinaymurat Zynpp17 maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah son zamanlar bitmiş gibi neredeyse kilo olarakta çok ideal almışsınız
Cagandenizinannesi [silindi] gerçekten öyle oluyor ama 🥰 bende öyle diyenlere çok kızardım içten içe ne saçma derdim ama ah keşke karnımda olsada şöyle deliksiz uyusam diye düşünmedim değil
Dilanmutlu Selinaymurat 15+5 🐣 1 kilo aldımm miniğimin kız olduğunu öğrendim ve Allah nasip ederse ismi Kumsal olacak💜
Selinaymurat Dilanmutlu maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
BTSG04 Seheraslano hamileliğimi herkes biliyor cinsiyetini bilmiyoruz sadece 😊 onuda kız kardeşim biliyor önümüzdeki cumartesi ailecek cinsiyetini öğreneceğiz 😍
Selinaymurat Salus_Burak01 zamanınıza göre baya iyi almışsınız maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah bebeğiniz
Aysena Haftam,, maalesef henüz cinsiyet öğrenemedik o yüzden isim de belli değil🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Şu ana kadar 2 kg aldım 🙈
Selinaymurat Aysena olsun inşallah cinsiyet için gönlünüzdekini nasip etsin Rabbim sağlıklı olsun da bebeğiniz daha zaten sonradan alırsınız kiloyu da son zamanlarda öyle deniliyor hep
Selinaymurat Yaren_Asaf21 olsun artık öyle olmuş ama bundan sonrada sizde dikkat ederseniz hani çok almazsınız birde yürüyüş yaparsanız
Kubraaclktrk Selinaymurat teşekkür ederim evet baya aldım🙈 sağlıkla atlatalımda elbet zayıflayacağız geri☺️
Selinaymurat HandeLA maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal almışsınız haftanız göre iyi yapmışsınız ne güzel
Selinaymurat Susen-merve ben normalde testlere felan hep zübeyde hanıma gittim ama arada da kontrol gibi özele gitiim yani siz peki
Selinaymurat Balikci normal gibi kilonuz doğuma kadar da böyle giderseniz ne güzel hazırlık zamanındasınızdır
Yetkin29 Cagandenizinannesi hiç duymamıştım ama çok beğendiğimiz bir isimdi eşimle defneden başka isim düşünmedik hatta kısmet artık ☺️
Maysadmr Birtane2307 16+1 olduk çok şükür. 2 kilo aldım ama almamam gerekiyor 😔 çünkü kendi kilom fazla. Allah’ın izni ile oğlumuz olacak ve ismi nasipse Ahmet Aras olacak 🥰
Selinaymurat icegul bitmiş ya ne güzel darısı bizlere inşallah olsun doğumdan sonra düşünürsünüz kiloyu zaten sizde az kalmış şurda