Selinaymurat Sumfa maşallah ne güzel kızınız sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Sumfa Selinaymurat teşekkürler canım darısı tüm annelerin başına sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah
Selinaymurat Gulizz maşallah böyle devam edip çok kilo almazsanız normal inşallah ismiyle yaşasın büyüsün bebeğiniz de
Selinaymurat 34ilayda55 zamanla verirsiniz ya isim yani bulunur inşallah 7 kilo da bu zamanlar için ideal bundan sonrada böyle devam ederseniz
34ilayda55 Selinaymurat inşallah canım kilo almamak için çok dikkat ediyorum ama kilo almaya çok meyilliyim 😞
Aysegul1612 Selinaymurat ama bebeğim 1 hafta 10 gün geride dedi kilo olarak geçen ay bakalım bu ay nasıl olacak inşallah haftasına uyumludur
ElifNI Elf-Brcntrk bence dediğiniz gibi zayıflar daha fazla alıyo olabilir 😄 ben hep kilo almak isteyip alamayanlardandım o yüzden halimden aşırı memnunum inşallah hepsi birden gitmez diye dua ediyorum 😄
Selinaymurat Baharakgul maşallah ne güzel yapmışsınız doğuma da az kalmış Allah yardımcınız olsun ağrılarınızı dindirsin güç versin kuvvet versin bebişte güzelce büyüsün inşallah
Selinaymurat Esmancp maşallah ismiyle yaşasın büyüsün kızınız ne güzel zamanınıza göre çokta fazla kilo alınmamış yani tabi bundan sonrasında dikkat etmeniz gerekir diye düşünüyorum
Miniiikkkkka Seymamuge yaaa aynı durumdayız bana da öyle söyledi ama değişir mi değişmez mi çok merak ediyorum😀
Seymamuge Miniiikkkkka ya bilmiyorum ama ilk öğrendiğimden beri erkek demişler gibiyim doktor benziyor dedi ya ben iyice okey oldum kız derlerse büyük bir sok olur benim icin😬😬
Selinaymurat Adonis01 maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah çok almamışsınız iyi yapmışsınız ne güzel
Tkn123 Srhtzlyh canım aynı haftadayiz bende 39+1 benimkininde öyle gelmeye niyeti yok bizimki erkek ama arada aşağı doğru baskılı sancı ve hafif adet sancıları gibi de oluyor kiloda aldık baya bakalım ne zaman gelicekler sağlıkla gelsinler 😁
ecembugra53 Selinaymurat 51 le hamile kaldım sadece 10 kilo aldım 😂 suan hepsi gitti doğum yaptım spinal sezeryan oldum 😊❤️ İstedğiniz soruyu sorabilirsin 😊 bebeğim ismi Buğra 😊🧿 2 aylık
Selinaymurat ecembugra53 ay ne güzel darısı bizlere ismiyle büyüsün bebeğiniz de 10 kilo da iyi normal almışsınız ama zaten artık doğum da olmuş ne güzel yaa
Selinaymurat emineveminigi maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah biraz fazla kilo almışsınız gibi ama olsun yani doğumdan sonra düşünürsünüz sizde
emineveminigi Selinaymurat amin hepimizinki🙏🏼 riskli hamilelik gecirdigimden yatmakla geçti zamanım haliylede kilo aldım ben dert etmiyorum sizde etmeyin bence
Selinaymurat Ebrar3435 ayy ne güzel maşallah sevindim ismiyle yaşasın büyüsün inşallah baştan daha ama iyi kilo alınmış
ecembugra53 Selinaymurat saol canım darısı başına inş 😊 sende dikkat et hamurişi ve tatlı dan uzak dur ben öyle yaptım canm😊 bol yürüyüş yap vE bol su iç 😊
Tkn123 Selinaymurat 39+1 hafta 15 kilo aldım oğlum olucak nasipse ismini göktuğ kararladik sağlıkla hepimiz bebisleri kucagimiza alalım 😇
Selinaymurat Tkn123 Amin inşallah sağolun maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah bitmiş ne güzel darısı bizlere inşallah
Ebrar3435 Selinaymurat Allah razı olsun teşekkürler canım evet aldık kilo kusmasam daha çok alırım :) hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah 🥰🙏