Selinaymurat Dodo_20 maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah ne güzel sizin baya az kalmış darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün bebeğinizi de
Ebrar3435 Selinaymurat Allah razı olsun teşekkürler canım evet aldık kilo kusmasam daha çok alırım :) hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah 🥰🙏
Selinaymurat Ebrar3435 Amin ne güzel demekki vücudunuz almaya meyilli ama olsun inşallah kusmalarınız çok olmasında
Selinaymurat Esmerkiz34 siz bilirsiniz ama bence mihrap güzel isim duruyor maşallah iyi kilo almışsınız ismiyle yaşasın büyüsün inşallah
Selinaymurat Ebrulice78 doğrudur darısı bizlere o zamanlar olsun sağlıklı olsunlar da bebeklerimiz gerisi önemli değil
Ebrar3435 Selinaymurat aslında görsen göbek falan baya küçük duruyor ama kilo da alıyorum inşallah doğuma kadar karnım çıkar ben zayıftım hamilelikten önce o yüzden kilo almayı çok istiyorum alıyorum da bide belli olsa aldığım tamamdır;)
Selinaymurat Svcnbydmr maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo iyi az almışsınız darısı da bizlere o günlere gelmek az kalmış ne güzel
Eylulsaadet Bende 29 haftalığım 78 le hamile kaldım şuan 86 yım 8 kilo aldım😳 bebegim erkek olcak adı ibrahim kaan♥️ dedesinin adı ibrahim kaanıda ben ekledim yanına nasip olursa böle koycaz
Selinaymurat Eylulsaadet maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal almışsınız yani o zamana ideal ama son zamanlarda daha dikkatli olmamız lazımmış o zamanlarda daha çok kilo alınıyor deniliyor
Selinaymurat Ebrar3435 bende hem alamıyorum hemde hiç göbek yok 27. Hafta olcak hiç öyle değil gibiyim anlıyorum seni 🤗
Ebrar3435 Selinaymurat ya keşke alsak gobusten ama erken daha ya doğuma kadar çıkar bence göbus iç karniniz geniştir belkide sağlıklı olsunda kilo göbus sonradan gelsin 🙏🤰🥰
Selinaymurat Mybabyizmir maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo az almışsınız dikkat ettiniz galiba olsun sağlıklıysanız sorun değil yani daha iyisi olan
Mybabyizmir Selinaymurat aslında aldım verdim hep çok istikrarlı bi kilo alimim olmadi. Bi gün 1 kilo fazla çıktım başka bı gün eksik çıktım. Karbonhidrat elimden geldiğince tuketmemeye çalışıyorum. Biraz da kilo alımını son zamanlara bırakmak istedim. Bebeğim de çok şükür iyi haftasıyla uyumlu gidiyoruz şu an ☺️ Siz kac kilo aldınız ?
Selinaymurat Ebrar3435 aynen bencede öyle düşünüyorum sağlıklı olsun da o gerisi neyse artık göbüşüm çıkmasa da sorun değil
Selinaymurat yusufbebekk447 maşallah baya kilo almışsınız ama olsun doğuma az kalmış yani darısı bizlere inşallah
yusufbebekk447 Selinaymurat evet bayağı aldım ama öyle kilo aldıracak bir şey de yemiyorum sebze meyve sağlıklı şeyler.Hamilelikten önce de hiç kilo almazdım en fazla 54 olmuşumdur .Gebelikten sonra eski Halime dönmeyi umuyorum 😊
Eliframazan Selinaymurat 18. Haftadayım kız bebek bekliyorum minel ismini koyucam inşallah ben 5 kilo aldım biraz abarttım galiba ? Acaba dığuma kadar kaç kilo alırım 😔
Selinaymurat Eliframazan inşallah çok almazsınız yani dikkatli beslenmeye çalışın birde günde 1 saat de yürüyüş yapabilirseniz iyi olur inşallah bebeğiniz de ismiyle yaşasın büyüsün
Aysegul1612 Selinaymurat ama bebeğim 1 hafta 10 gün geride dedi kilo olarak geçen ay bakalım bu ay nasıl olacak inşallah haftasına uyumludur
Selinaymurat Aysegul1612 inşallah uyumludur yani içinizi ferah tutun siz Rabbime dua edin bende ederim
Kubraduman Selinaymurat 24.haftalık hamileyim bebeğimiz 800 gr olmuş. Oğluşumuz adı Metehan olacak. Beşik, bebek arabası kıyafetlerini aldık. Banyo,Temizlik malzemeleri gibi şeyler kaldı.
Selinaymurat Kubraduman maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilosu neredeyse o haftada benim ki de 760 gramdı benim de erkek bebeğim olucak normal yani