diazepambu 12+1 haftalık olduk, 59 ile gebe kalmıştım şu an 57 kiloyum. Zor geçti ilk haftalar ☹️ Son kontrolde doktorum erkek olduğunu söyledi, inşallah Alaz Ata olacak ismi 🌸🥰
Buslee diazepambu bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde sizin gibiydim 1 ay içinde 4 kilo vermiştim sonra hızlıca aldım kusmalar azalıp beslenmeye başladığınızda değişiyor herşey hepsi geçecek sağlıkla kucağınıza alın inşallah😊
Selinaymurat Sumeyyerbey4741 zamanınıza göre biraz öyle olmuş bende 27. Haftaya giricem neredeyse hiç almadım hep verdim ondan alanlara mutlu oluyorum aslında ne güzel diye
Selinaymurat Elif_soy12 Amin inşallah sağolun cinsiyeti Rabbim gönlünüze göre versin inşallah kilo olarakta zaten daha ilk zamanlar çokta almazsanız iyi olur hani sonradan alınıyor deniliyor
esrosSs 25 +1 11 kilo aldım 🙈 yorumları okuyunca motalim bozuldu ☺️ oğlumuz olacak bu arada ismi ise daha bekirleyemedik 😩
Selinaymurat esrosSs olsun zamanla belirlersiniz daha nasıl olsa kiloyu da dert etmeyin doğumdan sonra düşünürsünüz şimdi hiç kendinizi üzmeyin ve sadece dikkat etmeye çalışın isterseniz
busbusssss esrosSs iyi geceler. Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın. 6. Hafta ultrason fotoğrafınız varsa görebilir miyim? ☺️ Ben de 6haftalığım ve erkek hissediyorum
Azrabetulunannesi Selinaymurat 15 kilo aldım ben biraz fazla aldım bi sıkıntımız yok şükür şeker de çıkmadı nisan 5 doğum gözüküyor ama bence 20 mart gibi geleceğini düşünüyorum sizde nasıl gidiyor
Selinaymurat Azrabetulunannesi bende de kusma hala devam ediyor hiç azalmadı sonra az az hazırlıklara başladım benim de 10-15 Nisan arası dedi doktor ama bakalım zayıflıktan ve kusmaktan dolayı erken doğum da olabilir dedi biraz da korkum var aslında
Azize3535 Selinaymurat 36 +1 haftalık olduk nasipse 2.oğlusum geliyor ilki 7 yasinda ismi eren efe ..abimiz ali asaf koydu bakalim saglikla gelsinler ins 8 kilo aldım buarada
Selinaymurat Azize3535 iyi normal kilo almışsınız maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah abisi de yardımcı olur size ne güzel
Azrabetulunannesi Selinaymurat inşallah bir sıkıntı olmaz canım rabbim tam zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla
Selinaymurat Asminmom72 maşallah ne güzel zamanınıza göre normal bundan sonrada böyle devam ederseniz çok kilo almazsınız ya
Asminmom72 Selinaymurat inşallah Yaa bebişim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ama bende çok kilo almak istemiyorum 🥰💖
Selinaymurat Azrabetulunannesi Amin inşallah yani bende inşallah bari hani biraz kendini idare edecek gibi doğsun diye düşünüyorum
Selinaymurat iremby maşallah inşallah cinsiyet gönlünüzdekini nasip etsin Rabbim sağlıklı olsun da inşallah
Selinaymurat Sedatakir ooo maşallah baya almışsınız dikkat edin biraz derim son zamanlarda alınması daha kolay oluyor deniliyor hani sizde isterseniz
Selinaymurat Sumfa maşallah ne güzel kızınız sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Selinaymurat 34ilayda55 zamanla verirsiniz ya isim yani bulunur inşallah 7 kilo da bu zamanlar için ideal bundan sonrada böyle devam ederseniz