Selinaymurat Kubraaclktrk maşallah baya kilo alınmış ama olsun doğumdan sonra düşünürsünüz kiloyu bebek de inşallah ismiyle yaşasın büyüsün ne güzel az kalmış bitmiş sayılır
Kubraaclktrk Selinaymurat teşekkür ederim evet baya aldım🙈 sağlıkla atlatalımda elbet zayıflayacağız geri☺️
Selinaymurat Ebrulice78 maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta az almışsınız yani normal ya zamana göre ama bundan sonra da doğuma kadar böyle devam edin inşallah
ysmn_kck17 Selinaymurat 13+4tteyiz 1 kilo aldım 😃 kız olursa AlyaMelek erkek olursa YiğitAlp 👼 doktorum kilo almadigin daha iyi ilk aylarda dedi o yüzden problem etmiyorum 🤭🤭
Selinaymurat ysmn_kck17 kesinlikle öyle belli zaman sonra alınıyormuş öyle deniliyor zaten genelde ama bende bakalım zamanla görücem cinsiyette gönlünüze göre versin Allah
Selinaymurat karayakaydan maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta belki zamanla alırsınız belki ben gibi almazsınız da ama sağlıklı olun da gerisi önemli değil
Azrabetulunannesi Selinaymurat 27+4 kız bebiş adı Azra Betül Ben biraz fazla kilo aldım 15 kilo aldım
Selinaymurat Azrabetulunannesi maşallah ne güzel ismiyle yaşasın büyüsün inşallah bende en son 24 haftada 760 gram olduğunu öğrenmiştim bir daha da 28. Haftada gidicem bakalım
Selinaymurat Pembgl maşallah ne güzel iyi az almışsınız yani alınması gereken kadar diye düşünüyorum ismiyle yaşasın büyüsün inşallah bebeğiniz de
Pembgl Selinaymurat çok teşekkürler ilk aylarda yoğun bulantı ve kusma sorunu vardı o yüzden 3 kilo kadar verdim muhtemelen o nedenle az kilo alımı oldu
Sevgiyosunlu 28+3 haftalığız ikiz bebişlerim var biri kız biri erkek Alin&Aren 🥰🥰 87 ile hamile kaldım 10 kilo aldım almamaya gayret etmeye çalışıyorum bakalımmm🥲😍
Selinaymurat Sevgiyosunlu ayy ne güzel ikizler yaa çok tatlı isimleriyle yaşasın büyüsünler inşallah aynen bencede az az dikkat edin kiloya tabi çok fazla da kendinizi durdurmadan
yagmur_66 Rabbime sukurbittik son 5 hafta 34+5 deyiz kizim.olacak rabbim kismet ederse henuz ismi belli degil 😂🙈
Selinaymurat yagmur_66 yaa inşallah belirlersiniz ismini ya bitmiş gibi ne güzel darısı bizlere inşallah
edakyconal07 Selinaymurat 33+3su anda 8 kilo aldım çok şükür Karan ramazan olucak oğlumun adı nasipse🤰👩👦🧿😊
Selinaymurat edakyconal07 maşallah ismiyle yaşasın büyüsün inşallah kilo olarakta normal almışsınız yani zamanınıza göre darısı bizlere son zamanlar gibi
Selinaymurat busbusssss 6. Hafta yok maalesef elimde yani kayboldu diyebilirim çok üzülmüştüm hatta kaybettim diye
Selinaymurat Beyhanyldrm maşallah güzel isimler olmuş ismiyle yaşasın büyüsün inşallah normal kilo almışsınız doğuma kadar da böyle giderseniz iyi olur ayy ne güzel olmuş