Tugbaoztrkmn YenidenAnneOlmak bizde 36+6 olduk dün günümüzü de aldık 25ocak olucak tam 39+2 oluyor o zman beklerse tabi ☺️
YenidenAnneOlmak Tugbaoztrkmn dr izin veriyor mu 39 dan sonrasına. Ben beklemek isterim ama dr beklemez bence😊
Aybuke1 Defnesare inşallah canım yanında kim kalacak ben eşime karar verdim eşler yapabilir mi acaba ya sezeryan sonrası 😐
YenidenAnneOlmak Aybuke1 benim de eşim kalacak zorlandığı yerde hemşire yardım eder ben tarif ederim. Olur gider😊
Defnesare Aybuke1 doğumdan sonra eşimde annem de yanımda olacak bir de 4.5 yaş oğlum var😊 Doğum sabah 9da olacak akşama kadar kalabilirler dedi doktor. Akşam olunca da annem duracak sadece. Bir aksilik olmazsa diğer gün akşama doğru taburcu ederim dedi.
Benimo Drykrc spinal anestezi istedim inşallah genel anesteziye gerek kalmaz ayılması biraz zor olur ☺️
Girlpowerbabe YenidenAnneOlmak tehlikeli bi durum yoksa 38-39 hafta arası gün veriyorlar genelde hatta hiçbir sorun yoksa 39-40 arası da alabiliyor doktorlar.. anne karnındaki 1 saat bile altın değerinde diyor doktorum😄
YenidenAnneOlmak Girlpowerbabe 39 a kadar oğlak 39 dan sonra kova oluyor oğlum 😅 bakalım dr izin verirse beklerim ama önemli olan sağlıkla doğsun
YenidenAnneOlmak Yesim1995 hiç bir ayrımım yok herşeyi yiyorum bakalım yarın belli olacak kaç gram almış 👶
YenidenAnneOlmak Arasarzu hayırlısı ben ilk hamileliğimde normal olsun diye çok uğraştım ama nasip olmadı. Önemli olan sağlıkla kucağımıza alalım.
Arasarzu YenidenAnneOlmak Hayırlısı olsun önemli olan sağlıkla kavuşmak 😊 bebeğimizi riske atmaya gerek yok öyle ya da böyle doğacaklar 😊
Aybuke1 YenidenAnneOlmak dimi yaa bende aynı, şeyi düşündüm annem rahatsız biraz o da kalacaktı aslında ama sonrasında annemi riske atmak istemedim 😊
Girlpowerbabe YenidenAnneOlmak bi sıkıntı yoksa bekleyebilir sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben de normal doğum bekliyorum ama çatımda darlık var biraz ve bebeğin kilosu arttıkça normal doğum şansım azalıyor bir an önce gelsin diye bekliyorum🙏🏼
Mutluluk3828 YenidenAnneOlmak aslında 37 oluyorum benim ki riskli oldugu için tam 37 haftasında dogumum olacak
Aybuke1 Defnesare ne güzel bize kimseye izin vermiyorlar sadece eş birde refakatçi kimse normalde annem olacaktı ama annem biraz rahatsız onu riske atmak istemedim eşime karar verdim
YenidenAnneOlmak Girlpowerbabe hangisi sağlıklı olacaksa öyle olsun tabii. Normal deyip sıkıntı olacaksa sezeryan daha iyi 😊
Asafikoo YenidenAnneOlmak 37+3 üz şuan doktor normalde 38+5 15 ocağa gün verdi ama nöbetçi doktur kimse o alacaktı bende istemedim onun olmasını söyledim en yakın nöbeti 18 ocağa vardı o güne verdi daha erken gelmezse 18 ocakta olucak inşallah 😊
esrtsc27 YenidenAnneOlmak 37+6 olduk haftaya bugün sezaryenim var 14 Ocak .. Doktorum karar verdi tarihe.. Tam 39a girerken