Arasarzu YenidenAnneOlmak Haftaya almasını isteyeceğim kilomuz iyi kanala giremiyor bu yüzden sezeryan olacağım onu bekliyoruz 😊
Mom092 YenidenAnneOlmak buyuk ihtimal kontrolunuzde gun alırsınız bende o haftalarda almistim cunku yarin sezaryene giriyorum🙈
Arasarzu YenidenAnneOlmak Kanala girse bile kilomuz fazla dikişim fazla olabilir hemde ne sancım ne suyum geliyor 40 a kadar 4 kilo olurmuş normal imkansız gibi artık
YenidenAnneOlmak Yesim1995 hiç bir ayrımım yok herşeyi yiyorum bakalım yarın belli olacak kaç gram almış 👶
Aybuke1 YenidenAnneOlmak canım ben pazartesi doğum yapacağım 11 ocak diye kendim istedim biz belirledik tarihi doğum yapacağım gün 38+3 olacağım inşallah
YenidenAnneOlmak Arasarzu hayırlısı ben ilk hamileliğimde normal olsun diye çok uğraştım ama nasip olmadı. Önemli olan sağlıkla kucağımıza alalım.
Aybuke1 Defnesare cinsiyetimiz kız adımız da Mira teyzesii 🥰 kilomuz pazartesi günü 3.500 gr dı sizin 😊
Defnesare Aybuke1 bizim de kız adımız Defne en son 3 kiloyduk biz de🥰 hayırlı doğumlarımız olsun inşallah
Aybuke1 Defnesare inşallah canım yanında kim kalacak ben eşime karar verdim eşler yapabilir mi acaba ya sezeryan sonrası 😐
Benimo YenidenAnneOlmak ben de bugün gün aldım 37+5 im şuan 12 Ocak için aldık 38+3 oluyoruz ☺️ Doktor gün belirlerken 38-39. Haftaları tavsiye etti. Biz de 12 Ocak olmasını istedik
Benimo Drykrc spinal anestezi istedim inşallah genel anesteziye gerek kalmaz ayılması biraz zor olur ☺️
Tugbaoztrkmn YenidenAnneOlmak bizde 36+6 olduk dün günümüzü de aldık 25ocak olucak tam 39+2 oluyor o zman beklerse tabi ☺️
YenidenAnneOlmak Tugbaoztrkmn dr izin veriyor mu 39 dan sonrasına. Ben beklemek isterim ama dr beklemez bence😊
YenidenAnneOlmak Aybuke1 benim de eşim kalacak zorlandığı yerde hemşire yardım eder ben tarif ederim. Olur gider😊
Defnesare Aybuke1 doğumdan sonra eşimde annem de yanımda olacak bir de 4.5 yaş oğlum var😊 Doğum sabah 9da olacak akşama kadar kalabilirler dedi doktor. Akşam olunca da annem duracak sadece. Bir aksilik olmazsa diğer gün akşama doğru taburcu ederim dedi.