YenidenAnneOlmak mucizemucize17 38+6 oluyor galiba çok iyi büyümüş de olur 39 oluyor nerdeyse 😊 benim de aklımdan geçen tarih 38+5 falan olmuş oluyor. Tabii dr ne diyecek bakalım 🤷♀️
1PrensAnnesi YenidenAnneOlmak bana ilkimde haftayı söyledi günü seçmiştim ama bu hamileliğimde sorunlarım var günü anlık olacak:)
YenidenAnneOlmak 1PrensAnnesi sağlıkla gelsinler de 🤲🏻 Hayırlı zaman da. Benim ilk doğumum planlı sezeryan olmadığı için bunda heyecan yaptım😊 o zaman 40 ı tamamlayıp sancıya rağmen açılma olmayınca sezeryan olmuştum.
1PrensAnnesi YenidenAnneOlmak planlıda haftayı söylüyo seçiyosun veya istediğin günü sen sun doktor tamam yada başka bi günü önerir hemde açıklar nedenini :) ama genelde 38-39 arası hafta oluyo bişey çıkmazsa allahtan
YenidenAnneOlmak Mtlu Sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı olsun🤲🏻❤️ 38 i siz mi istediniz Dr mu seçti?
Mtlu YenidenAnneOlmak kendi gittigim doktr izne ayriilmis baska doktrla konustum görüştüm canm doktrun kendisi dedi :)
YenidenAnneOlmak Mtlu 38 bana erken gibi oluyor ama zaten en geç 39 da alıyorlarmış😅 en fazla 1 hafta fark ediyor.
YenidenAnneOlmak 1PrensAnnesi o zaman 1-2 hafta içinde doğum olacak 🥰 inanamıyorum bu kadar az kaldığına
Yesim1995 YenidenAnneOlmak zaten sezeryen yiyebildiğin kadar çocuğa kilo yapan şeyler ye 🤭☺bari avantaja çevirelim🥳👍
Arasarzu YenidenAnneOlmak Haftaya almasını isteyeceğim kilomuz iyi kanala giremiyor bu yüzden sezeryan olacağım onu bekliyoruz 😊
Mom092 YenidenAnneOlmak buyuk ihtimal kontrolunuzde gun alırsınız bende o haftalarda almistim cunku yarin sezaryene giriyorum🙈
Arasarzu YenidenAnneOlmak Kanala girse bile kilomuz fazla dikişim fazla olabilir hemde ne sancım ne suyum geliyor 40 a kadar 4 kilo olurmuş normal imkansız gibi artık