Yesim1995 YenidenAnneOlmak 37+1 de yani geçtiğimiz pazertesi gün verdi 13 ocağa. Biraz geç kalmıştım mesai saati bitiyo hızlı hızlı anlattı tmm dedim 🤭😊 38+3 e verdi
YenidenAnneOlmak Yesim1995 yani dr kendi programına göre gün verdi o zaman değil mi? Mesela 38+1 ile 38+5 arası falan demedi direk gün vermiş.
zepbjk YenidenAnneOlmak 39+4 üz bakalım yarın belli olacak sezaryen kesin mi normal olabilir mi gün nasıl verilecek yazarım inşallah
Emeldikici YenidenAnneOlmak bizde gün iste miştik 29 ocak için gün vermişti ama bebiş 4 gündür gelmeye çalışıyor 29 u beklemeyecek 10 gün kadar daha kalması için ful yatış verdi doktor 🤷🏻♀️ Daha yarın 36+0olacağız Bebişlere belli olmuyor bazen 🤷🏻♀️
YenidenAnneOlmak Emeldikici nasip kısmet tabii doğru😊 inşallah biraz daha bekler , sağlıkla gelsinler kuzucuklarımız🤲🏻
Bursa97 YenidenAnneOlmak evet canım ama tabi bebiş bu ne olcagida belli olmaz herşeye hazırlıklı olmak lazım 😊
YenidenAnneOlmak Bursa97 doğru duruma göre kontrollerde tarih değişikliği olabiliyor, hayırlısı olsun
Arasarzu YenidenAnneOlmak Haftaya alacağız 😊 inşallah büyük ihtimalle sezeryan dedi doktorum ama gun alamadım son kez bakacak
Elcinyilmaz YenidenAnneOlmak valla biz 37+2yiz bugün gittik 22 ocağa gün verdi çünkü bizim oğlan dönmemekte ısrarcı 🤷♀️😂
Yesim1995 YenidenAnneOlmak aslında 37 ile 42 hafta arası doğması normal. Bebek gelişimini tamamlıyo.sadece son haftalarda haftada 500 gr a yakın kilo alıyo o güzel🥰
YenidenAnneOlmak Yesim1995 en son 35. Haftada 2650 civarıydı bakalım 37. Hafta kontrolümüzde kaç oldu. Büyüdükçe mutlu oluyor insan ☺️ Haftada 500 gr çok iyi
Yesim1995 YenidenAnneOlmak 37 den sonra 500 e yakın oluyo öncesi değil ama😊tabiki bu bebeğe ve aileyede bağlı genetik v.s