YenidenAnneOlmak Sezeryan günü için doktorunuz mu karar veriyor? Yoksa size bir aralık verip siz mi seçiyorsunuz? Bir de gün alan anneler kaç hafta kaçıncı güne gününüz? Şu an 37 haftalığım, sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 💙🤗
Bursa97 YenidenAnneOlmak bizim 33 uncu haftada belllinoldu canım ben doktoruma sordum oda hemen soyliyeyim dedi sonra 8 subatla 15 Şubat arası bir gün alabilirim dedi bizde bir gün belirledik bir aksilik olmazsa o gün olucak inşallah 😊🙏
ecembugra53 YenidenAnneOlmak doktor bebeğim durumuna göre önermişti öyle doğurdum muayene diye gittim canm doğurdum eve öyle geldim 😂😂
Bursa97 YenidenAnneOlmak evet canım ama tabi bebiş bu ne olcagida belli olmaz herşeye hazırlıklı olmak lazım 😊
ecembugra53 YenidenAnneOlmak Evt canım sorma valla 😂 öyle bi heyecan olmuştu ki anlatamam herkes bi an da heyecanla beklemeye başlamıştı😊😀sonu güzel oldu yavrumu kucağına aldım Rabbim herkese nasip etsin 😊🤲🏻❤️
Yesim1995 YenidenAnneOlmak 37+1 de yani geçtiğimiz pazertesi gün verdi 13 ocağa. Biraz geç kalmıştım mesai saati bitiyo hızlı hızlı anlattı tmm dedim 🤭😊 38+3 e verdi
YenidenAnneOlmak Yesim1995 yani dr kendi programına göre gün verdi o zaman değil mi? Mesela 38+1 ile 38+5 arası falan demedi direk gün vermiş.
zepbjk YenidenAnneOlmak 39+4 üz bakalım yarın belli olacak sezaryen kesin mi normal olabilir mi gün nasıl verilecek yazarım inşallah
Emeldikici YenidenAnneOlmak bizde gün iste miştik 29 ocak için gün vermişti ama bebiş 4 gündür gelmeye çalışıyor 29 u beklemeyecek 10 gün kadar daha kalması için ful yatış verdi doktor 🤷🏻♀️ Daha yarın 36+0olacağız Bebişlere belli olmuyor bazen 🤷🏻♀️
YenidenAnneOlmak Emeldikici nasip kısmet tabii doğru😊 inşallah biraz daha bekler , sağlıkla gelsinler kuzucuklarımız🤲🏻
YenidenAnneOlmak Bursa97 doğru duruma göre kontrollerde tarih değişikliği olabiliyor, hayırlısı olsun
Arasarzu YenidenAnneOlmak Haftaya alacağız 😊 inşallah büyük ihtimalle sezeryan dedi doktorum ama gun alamadım son kez bakacak
Elcinyilmaz YenidenAnneOlmak valla biz 37+2yiz bugün gittik 22 ocağa gün verdi çünkü bizim oğlan dönmemekte ısrarcı 🤷♀️😂