Ozge20ulu Gulhan16 cinsiyetini gösterir belki 🥰bitter çikolata at canim azına bazen kapaniyo çocuk 🥰bende kontrol e gitcem insan onda bile heyecanlaniyo❤️güzel haberler alırsın inşallah cnm
Gulhan16 Seymamuge oh maşallah subhanallah canım inşallah banada söyler tahmin bakalım merakla bekliyorum sabahı ☺
Purpura26 Gulhan16 Güzel haberler alırsin inşallah. Benim de salı günü zaman geçmiyor çok heycanlıyım 😀
Gulhan16 Purpura26 Çok teşekkür ederim çok şükür hayırlı haberler aldık iyi geçti kontrolumüz darısı size inşallah ☺
Gulhan16 Gamzeakd Selam canım kontrolüm iyi gecti şükür erkeğe benziyor dedi doktorumuz bir kızım vardı birde oğlum olacakmış inşallah 🥰
Gamzeakd Gulhan16 ayy yerimm hayırlı olsun canım 🥰 benimde bir oğlum var bakalım bana ne diyecekler . Ne güzel ikisinide herkese tattırsın rabbim 🥰🥰
Ayshlt Gulhan16 banada bu sabah ikili taramada kız tahmin etti ama kesin konuşamadı erken olduğu için oğlum var değişmez inşallah
Gulhan16 Babyto-Mom Erkeğe benziyor dedi doktorum tarama testide ölçümler iyi çıktı kan testi 1 haftaya çıkıyormuş
Purpura26 Gulhan16 Ultrason görüntüsü varmı acaba 12 Haftalıkken her şeyi belli oluyor mu merak ediyorum 😊
Babyto-Mom Gulhan16 MaşAllah canım 12 haftalıkken bana da oğlan olabilir demişti şimdi 15+5 olucaz yarın netleşir İnşAllah. Siz kaç haftalıksınız
Gulhan16 Purpura26 Var olmazmi birsuru foto var ama yükleyemiyorum heryeri belli olmazmi bir görsen nasılsın duygulandim el salladı resmen parmaklar falan gayet belli 🤩🥰
Purpura26 Gulhan16 https://hizliresim.com/ resmi seçip m yükle dedikten sonra alttaki resim sayfası linkini kopyalayıp buraya yapıştıra bilirsin. Ay çok heycanlı ya şuana kadar tam net bişi göremedik ya 12. Hafta için çok meraklıyım 😊
Gulhan16 Gamzeakd Amin inşallah canım çok teşekkür ederim darısı sana inşallah hayırlı haberler 🤲🥰🤩🧿♥️
Gulhan16 Gamzeakd Valla tamamen aç gittim yicektim unuttum heyecandan su bile içmedim ama bi parça cikolata ve su falan ic yada kahvaltı yap canım daha iyi olur heralde