Gulhan16 Gamzeakd Amin inşallah canım çok teşekkür ederim darısı sana inşallah hayırlı haberler 🤲🥰🤩🧿♥️
Gamzeakd Gulhan16 aminnn yarın 3 te bide ben tsh içinde kan vericem sınırda çıkmıştı yükseldiyse ilaca başlayacaz 😒 inşallah iyiyizdir bizde . Hareket etmiyolar ya daha insan bi korkuyo iyimidir diye 🙈 5 hafta oldu ben gideli . Bende haber veririm canım 🥰🥰
Gulhan16 Gamzeakd Valla tamamen aç gittim yicektim unuttum heyecandan su bile içmedim ama bi parça cikolata ve su falan ic yada kahvaltı yap canım daha iyi olur heralde
Gulhan16 Gamzeakd Aynen bende öyle günleri saydım zor bekledim acaba nasıl diye inşallah sende iyisindir sonuçlar çok iyi çıkar arkadaşım yazarsın bize 🥰
Cemrece Ha bi de visne suyu icin kizlar ben orda beklerken ictim kendini gosteriyomus bebek. Bir gorseniz eliyle yuzunu kapatmisti sonra tek elini indirdi o kadar guzeldikii o anlari gormekk ah kalbimm..
Pelinsen Bende bugun gittik ikili taramaya iyi dedi cinsiyet 14. Hafta belli olur dedi sabredebilirsem 16 da gitcem
Ayshlt Gulhan16 banada bu sabah ikili taramada kız tahmin etti ama kesin konuşamadı erken olduğu için oğlum var değişmez inşallah