Srnysl Heyecandorukta benimde bu gece itibariyle son 38 kalıyor ama sanki gün değil de yıl gibi geliyor bana
Srnysl istanbul3434 benim de batma çok oluyor 32+3 deyim normal mi acaba iki gebeligim oldu daha önce unutmuşum herşeyi😄
minik_kalbim Yooop Evet bende de var ya uzandigimda kalkarken çok fena agrıyor kasığım genital bölgem
Ftmyldz12 tugce_25 çok nadir yorulduğum zamanlarda yalancı kasılma oluyor başka bir belirti yok sizde var mı 😕
Cicek33 Duygusuz Rabbim vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻💕ben magnezyumu 20. Haftamdan beri kullanıyorum gerçekten rahatlatıyor ama artık bu kasılmalar normal sanırım bende . Doktor dinlenince geçmiyorsa gel demişti
Bilibon Cicek33 bizimde son 43 diyorum bakalim vallahi bi an evvel sag saglim kucagima alayim diye bekliyorum sanki elime alinca daha guvende olucak gibi hissediyorum 🤗🤗
Cicek33 Bilibon aynı duygular içindeyim bende ☺️ Rabbim herkese sağlıklı hayırlı vaktinde doğum nasip etsin inşallah 🙏🏻💕
Hypatiaa Heyecandorukta benimde son 37 biran önce bitain istiyoeum. Hamilelik beni cok sıktı. Daralıyorum hareketsizlikten .
Heyecandorukta Hypatiaa Hem bitsin bebeğime kavuşayım istiyorum çoo merak ediyorum hem de bitmesin istiyorum çok korkuyorum. Duygular şelale 🥺😁