Heyecandorukta Herkes çok az kalmış diyor, ben daha aylar gibi hissediyorum 🐥 Hemen bitsin istemiyorum 😬Ay galiba ben çok korkuyorum 🥺 Korkmayan yok galiba aramızda 😁
istanbul3434 Heyecandorukta son 43🙈 30. haftadan sonrasi cok cabuk geciyor. Bugun ilk defa batmalarim basladi alttan alttan ama sanci denmez hafif hafif sızlama oldu sanki adet olacakmisim gibi. Benim gibi baska batma yasayan var mi rahimde?
Fatos- istanbul3434 Benim de son 50 günüm kaldı. Adet ağrısı gibi hafif sızlama ve hafif batma oluyor ancak henüz çok rahatsız edici değil. Bu aylarda normal sanırım. 😊
Srnysl istanbul3434 benim de batma çok oluyor 32+3 deyim normal mi acaba iki gebeligim oldu daha önce unutmuşum herşeyi😄
istanbul3434 Fatos- aynen ince sızlama hani “1-2 gune kesin adet olucam” dersin ya aynen oyle. Icimi rahatlattin canim sagol
Duygusuz Heyecandorukta ilkinde de korkuyordum ama bu kadar degildi suan bildiğim için zorluğunu daha cok korkuyorum ama her dogum aynı olmaz inşallah sizinki kolay bir dogum olur
Cicek33 30’ dan sonra bana hiç geçmiyor sanki 🙈🙈🙈 arada bebek toplanıyor bir yerde sizde de oluyor mu ? Son 44 bizimde 🙏🏻💕
Duygusuz Cicek33 evet benim 50 gün kaldı ama kasılmalarım 30.haftadan beri var suan da hala öyle toplanıyor buyuzden nst ye almaya basladı lar 30 haftadan sonra sancılarımda cıktı erken dogum ihtimali var dedi dr um her hafta kontrole gidiyorum artık kasılmalar için de magnezyum verdi Dr um
Bilibon Cicek33 bizimde son 43 diyorum bakalim vallahi bi an evvel sag saglim kucagima alayim diye bekliyorum sanki elime alinca daha guvende olucak gibi hissediyorum 🤗🤗
Yooop Heyecandorukta Benimde tam 38 gün kaldı canım valla bende de korku var bakalım ne olacak halimiz 🙄🥺
Yooop Heyecandorukta Gece lavaboya kalkarken yataktan kasığım ağrıyor zor kalkıyorum baskı oluyor çok sizde de var mı öyle
minik_kalbim Yooop Evet bende de var ya uzandigimda kalkarken çok fena agrıyor kasığım genital bölgem
Cicek33 Duygusuz Rabbim vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻💕ben magnezyumu 20. Haftamdan beri kullanıyorum gerçekten rahatlatıyor ama artık bu kasılmalar normal sanırım bende . Doktor dinlenince geçmiyorsa gel demişti