selinyslgz09_ benim araştırmalarımda hep Alper bey diyorlardı gidenlerde memnun doktorum turgay ve osmangazide Mete beyi önerdi ben sordum Alper beyi duymuştum diye oda Alper bey radyoloji uzmanı biz perinatoloji uzmanının görmesini istiyoruz dedi sonra düşündüm zaten gitme sebebim bebekte bi sıkıntıyı tespit etmesi önemli olan bebiş yani ben Turgay şenere gtcem

Msd26 Mete hocayi biliyorum Türkiye de en iyi 5 doktordan birisi ve Eskişehirin kadın doğum başkanı alanında gerçekten çok ama çok iyi bir doktor ama gel gelelim ki çok sinirli bir doktor ben bir önceki hamileliğim de gitmiştim biraz sert birisi.

selinyslgz09_ bende üniversite hastanesi olduğu için gitmicem eşimde girebilsin diye insallah olmaz tabi ama riskli bi durumda sinirlide olsa mecbur gidilir tabi:(

selinyslgz09_ 15-20 dk sürdü benim tüm detaylarına baktı kalbi beyni kemikleri ağzı burnu 2 adet fotoğraf aldık 1 tane CD verdi CD’de 12 tane falan foto var.. raporları verdi birde kendi doktoruma gösterebilmem için

Msd26 osmangazi de esleri aliyorlar muayeneye ama yine de gitmek zorunda kalirsaniz melih velipasaoglu var oda prof. Onu öneririm

4 gün sonra

Krm21 merhaba ben Turgay Şener’den almıştım randevu neden öyle söylediniz merak ettim

selinyslgz09_ çevremde olumsuz şeyler yaşayan çok oldu. Bana da doktorum ya öete ya turgay dedi kronik hastalığımdan ötürü ben de turgay bey e gittim. Down sendromlu olabilir dedi sadece bir kemik uzunluğundan. Eşim de ben de uzun değiliz bize bakıp siz de kısa değilsniz ki bu cocuk niye bu kadar kısa dedi. Nifty veya amniyosentez önerdi. Onun dısında iki doktora daha gittim onlardan biri her sey normal dediZ diğeri de benim söylemem üzerine çok az br kısalık var ama yapısal sizler de uzun degilsiniz dedi. Kendi doktorum da aynı sekilde söyledi. Ama benim 1 ayım zehir oldu nifty verdim mecburen kafam rahatlasın diye. Buna benzer çok yaşayan var cevremde.

Alper beyin yılbaşından sonra fiyatı değişti mi bilen var mı aranızda

Krm21 Ben normal muayeneye de melih hocaya gidiyorum detayli ultrosana da ona gideceğim ama belki daha iyileri var mi diye öğrenmek istedim ama sanirim en iyi seçenek melih hoca

selinyslgz09_ melih hocanın da görmesini istedim bir de tıpta da kaydım olsun dedim. Bence ona gidiyorsanız ona gitmeniz yeterli başka bir doktor aramayın. Eğer içiniz rahat etmezse Ahmet uysal eskişehir in en iyi radyoloğu ona gidebilirsiniz ben çok memnun kaldım. Bebiş doğdugunda da kalça muayenesine ona götüreceğim ☺️

Krm21 Melih hocadan çok memnunum ama 2. Bir seçeneğim de olsun diye düşündüm ama bu doktoru da yazdim eğer istediğim gibi geçmezse bu doktora da randevu alacağım 🌸

Krm21 siz kac haftalık hamilesiniz,melih hocaya ı gidiyorsunuz

Larinnaz yok ben acıbademde mine inan a gidiyorum. Ama melih hocanın da görmesini istediğim için ona da gitmek istedim detaylı usg de. Ben 34. haftadayız 😌

Krm21 hımm annadım,teşekkür ederim,siz bitirmiş sayılırsınız maşallah,bnm 2. Bebegim ,darısı vana 😂

Larinnaz 18+1 haftalığım 13 haftadayken ben sordum cinsiyet icin daha cok erken ama erkeğe benziyor 16 haftada daha netleşir dedi 17 haftalikken gittiğimde net erkek dedi yani 16 17 haftalarda söylüyor genelde