Bfduam Burcu3506 burda bayandan duymuştum sağ olsun o tavsiye etmişti, erkek versiyonunuda al, bende önümüzdeki ay alıcam inş. Sen nerden duydun?
Madinanin-Annesi Bfduam bir kez gitdim 6 ay ilac falan sonra dedi olucak.Bilmem velki. Bawka doktor olucakti bir seyy vermicekdi
berus Bfduam sanıyorum ole oldu galiba. Herkesin farklı mesele yumurtlama günümde yapamadım ilac kullanıyordum agir antibiyotik ona rağmen tutunmuş. Sans birazda. Bana hep düşünme bak o zaman olur derlerdi ve ole de oldu
Anne4237 1.5 seneden sonra eşimi zor ikna ettim. Gidip kan tahlili yaptırdım tiroidim biraz yüksekti. İlaçları savsaklayinca 8 ay olmadı. Ne zamanki tiroidim 2 nin altına düştü o vakit oluverdi. Tam da o gün eşimle birlikte Konya nin en iyi doktorlarından birine gidecektik, neden bebeğimiz olmuyor diye. Sabah test yaptım silik çizgi çıktı. Kan testi yaptırdım beta HCGm 17 çıktı. Şimdi de 11 haftalık hamileyim çok şükür.
Anne4237 Ha tabii bir de bu programların belirttiği o bir haftalık süreçten çok farklı bir zamanda kalmışım. Yani yumurtlama günleri çok değişiyor arkadaşlar. Sanırım ovulasyon testi alsam daha erken de olabilirmiş bebeğim.
Nurcaa Tugbapak82- 1.yılımız tam dolduğunda 3.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Çok istiyordu eşim en başından beri ama ben erteledim sonra adet düzensizliğim de olunca geçtiğimiz Mayıs ayı gibi doktora gittim pkos olduğumu öğrendim biraz fazla ve yumurtlamam olmuyormuş inofoliğe başladık her gün düzenli kullandım ardından çatlatma iğnesi klomen kullandık tutmadı sonra doktorum rahim filmi istedi başka sıkıntı var mıdır diye o ara C life bitkisel macun kullandım çevremde çok duymuştum aynı zaman da inofolice devam ediyordum o zaman hamile kalmışım 23 Temmuz son adet tarihim bebeği öğrendiğim tarih 12 Eylül ve 30 Eylül’de bebek 5+2 idi düşünün aşırı geç döllenme tamamen mucizemiz 🥰 doktorum geç yumurtlama olur da bu kadar mı olur bu bebek mucize demişti gerçekten de öyle rabbim isteyen herkese nasip etsin 💜💜
Bfduam Nurcaa yumurtlama olmadığında da yumurtlama günlerinde kasık ağrısı oluyor muydu sanki yumurtlama oluyor gibi? aynen 23 temmez son adet 12 eylül hamileliği öğrenmen, bu süreçte adetim gecikince bayağı heyecanlı günler geçirmişsindir.
Dtinc Bfduam evet işyerimden bir arkadaşım söylemişti, onun yaşı büyüktü ve bu sayede hamile kaldığını söylemişti, bende denedim. Netten araştırdığımda kullananlar ztn varmış, okumuştum
Tatahrun Kuzummm adet bitiminden sonra on beş gün boyunca sabah akşam birer tane soğanı soyup iki bardak suda kaynatıp ılıyınca içtim canım ama ben on bir gün yaptım 🙈 aksamadan yapicaksin İbrahim Saraçoğlunun tarifi zaten çok şükür nasip oldu birde o sıralar ceviz bal çok yemisdim
Nanelisekerr Ben istemiyordum regli bitiminin hemem sonrasımda 1 2 gün dikkat etmemiştim ihtimal çok çok düşük diye ama olacağı varmış oldu. Şuan iyi ki olmus diyorum 🥰
firdevs__tozgun Bfduam ben nefes alamadım midemin bulantısından afedersiniz ama kuscam kusamadım yutcam yutamadım sıkıştırdı göğsümün orda başım öle bi dönüyo ki ben ölüyorum dedim eşim hemen doktora götürdü idrar istediler serum taktılar hamilesin dediler
Fatma2277 Tubi55 herkes 5-6 ay bir yıldan falan bahsedince ben ona güvenmiştim. Hemen olabileceği gram aklıma gelmemişti.
Tubi55 Fatma2277 çevremde bana da öğle diyorlardı kuzenlerim falan en az 4 5 ay diye ama demekki öyle olmuyormuş neyse ki 1 sene korunmuşuz 😂