Tubi55 Fatma2277 çevremde bana da öğle diyorlardı kuzenlerim falan en az 4 5 ay diye ama demekki öyle olmuyormuş neyse ki 1 sene korunmuşuz 😂
Bfduam Burcu3506 dr sıkıntı var dedi mi bunu verdi? kaç gündür içiyorsunuz, bunun erkek versiyonuda varmış eşiniz kullanabilir.
Burcu3506 Bfduam yok canım takviye olarak dedi eşim için daha almadık onu da duymuştum doğru benim bugün 3. İçişim olacak
Elif_p Fatma2277 aynen benim de öyle oldu 4 ay korunduk bırakalım dedik korunmayı biraz da öyle bekleriz sandık anında olmuş ilk adet sonrası ilişkide
Elif_p Tugbapak82- biz hiç bir şey yapmadık kullanmadık sadece yumurtlama haftası adet sonrası korunmadık hemen olmuş
Elif_p Fatma2277 ben de açıkçası şaşkınlığa uğradım ama üzülmedim de çünkü olmasa da bu sefer neden olmadı diye üzülürdüm
Bfduam Nazli34 ne kadar korumadınız hacamat öncesi olmadı? bunu bende duymuştum. Kasığa kaç noktaya atıyorlar hacamat?
Nazli34 Bfduam ilk hamileliğimde aslında adet ağrım çok diye yaptırmıştım belimden, yaptırdıktan 1 ay sonra hamile kaldım ama düşük oldu. Ondan öncesinde sanırım 2 ay falan korunmadım. Bu sefer düşükten sonra 5 ay korunmadım 4.ayda hacamat yaptırdım bu sefer hamilelik için kasıktan :) 2 yerden yanlış hatırlamıyorsam ve hiç acımıyor inan🙏 2.ayda hamile kaldım şükür🥰 namazlı ağzı dualı bir insana yaptırmanızda fayda var.
Bfduam Begm iltihabı nasıl anlıyorsun, sık tuvalete bazen çıkıyorum ama kesik kesik ağrıda oluyor mu yoksa olmasada bu iltihap mıdır? İğneler çok sıkıntılı, kilo aldırması, gerginlik, Siz aylık mı, üç aylık mı olmuştunuz?
Begm Bfduam akıntım coktu benim o şekilde bildi doktor iğne üç aylık vuruldum kalmamak için kalmazsın bıraksan bile dediler bırakır bırakmaz kaldım
Tuba575757 Tugbapak82- ocak da korunmayı bırakmıştık martta hamile kaldım sonra nisanda düşük yaptım 3 ay korunun sonra hemen tekrar hamile kalabilirsin demişti doktor ağustosta tekrar denedik kasım da tekrar hamileyim 7+6 😍 Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤ hamile olanlarında sağsalim kucağına almayı nasip etsin 👶