tugce_25 NurSema01 bnimki sol tarafa dönuk yüzü elleriyle vajina bölgesiyle oynuyo ayaklarıni da kaburgama sokuyor 😣
segoseco Madinanin-Annesi uzun sureli sabır gerektiren bırsey ılac tedavı sının sonunda transfer oluyorsun tutup tutmayada bılıyo surec agır tabı iğneler haplar fiitiller ınsanıncanı acıyo ama sonunu dusununce dayanıyor
kbrMEVA Tugbapak82- canım kafa cok önemli mesela ben evlenir evlenmez bekliyordum.cocuk üç ay denedik olmadı bizde olmuyorsa olmuyor Allah vergisi baktık olmuyo evlatlık ediniriz dedik caz geçtik diğer ay hamile olduğumu öğrendim 4.cu ayında şuan kızım 20 aylık bu hamileligimdede çok istiyordum yine üç ay olmadı dedim eşime gaz geçtim meva hiç durmuyor çok hareketli baş edemem dedim tamm dedik bıraktık denemeyi diğer ay adetime iki gün kala TESK yaptım baktım hamileyim yani ben vaz geçtim hamile kaldım😀😀😀
Bfduam NurSema01 idrar yolu enfeksiyonununda sık tuvalete çıkma ile beraber yanma kesik kesik olması mı oluyor?
Dtinc Bfduam evet işyerimden bir arkadaşım söylemişti, onun yaşı büyüktü ve bu sayede hamile kaldığını söylemişti, bende denedim. Netten araştırdığımda kullananlar ztn varmış, okumuştum
Bfduam Mutlubirannee hayırlı olsun yavrunuz, dr un teşhisi neydi ki ilaç önerdi, sonra şükür ki kendiliğinden olmuş?
Bfduam Madinanin-Annesi hamileliğin farkında olmadan soğan suyuda içtiniz iyi ki düşük olmamış, Allah korusun bu kür düşüğede sebep olabilirdi.
Madinanin-Annesi Bfduam bir kez gitdim 6 ay ilac falan sonra dedi olucak.Bilmem velki. Bawka doktor olucakti bir seyy vermicekdi
Bfduam berus hayırlı olsun yavrunuz. Adete 5 gün kala ki ilişkiden mı hamile kaldınız? Klasik 14.gune denk gelmiyor, herkesin yumurtlaması farklı işte.
berus Bfduam sanıyorum ole oldu galiba. Herkesin farklı mesele yumurtlama günümde yapamadım ilac kullanıyordum agir antibiyotik ona rağmen tutunmuş. Sans birazda. Bana hep düşünme bak o zaman olur derlerdi ve ole de oldu
nesibe_baris Bfduam göğüslerim şişmişti normalde adete 1 hafta kala siserdi ağrıdı 2 hafta kala başladı bide korunmadigimiz için biliyorduk olacağını
Bfduam firdevs__tozgun erken öğrenmişsin, belirtiler neydi ki adetten farklı, genelde birbirine benziyor?
firdevs__tozgun Bfduam ben nefes alamadım midemin bulantısından afedersiniz ama kuscam kusamadım yutcam yutamadım sıkıştırdı göğsümün orda başım öle bi dönüyo ki ben ölüyorum dedim eşim hemen doktora götürdü idrar istediler serum taktılar hamilesin dediler
Begm Tugbapak82- yeni evli iken ilk 6ay kalamadım doktora gittim iltihap aşırı fazla dedi fitil yazdı kullan dedi birde folbiol yazdı o ay hamile kaldım sonrası iki çocuğum dada onca korunma yöntemleri yaptım kalmazsın hemen dediler ama hemen kaldım kızıma doğum kontrol hapı bırakır bırakmaz kaldım bu oğluma da onca korunma iğnesi vuruldum ara verdim vucud kendini toplasın dedim hemen kaldım ilkinden sonrakiler çok cabuk Kendiliğinden tuttu allahın dilemesi
Bfduam Begm iltihabı nasıl anlıyorsun, sık tuvalete bazen çıkıyorum ama kesik kesik ağrıda oluyor mu yoksa olmasada bu iltihap mıdır? İğneler çok sıkıntılı, kilo aldırması, gerginlik, Siz aylık mı, üç aylık mı olmuştunuz?
Bfduam Rana012 sadecevreglin bittiği gün mü korumadınız ki o gün hamile kaldım dedin, diğer günlerde olmuşsa o günlerden de olabilir diye sormak istedim.
Rana012 Bfduam canım benim hamileleliğim yeni değildi çünkü ben yumurtlama günününde hissetim hamile olduğumu
Greyfurt Ben 3 yıllık evliyim bu süre zarfında hiç korunmadık bende pcos vardı ve çok kiloluydum Dr göbek yağımın fazla olduğunu söyledi ve ben bu yıl zayıflamaya başladım 35 kilo verdim kendiliğinden hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️
araliginenguzel1i Tugbapak82- 2019 temmuzda evlendim direk hamile kaldım ilk günden fakat malesef düşük ile sonuçlandı. Bende eşimde çok üzülmüştük baya yıpratmıştı bizi yine aynısı olur diye bende korku vardı bir müddet korktum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye. 1 sene sonra kendimi toplamıştım eşimin doğum gününde yapmaya karar verdik Allah’a şükür hemen oldu. Çok şükür bir sorunumuz da yok. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊
Bfduam lalamom yumurtalıkların çalıştığını nasıl hissettin, kasıklarında ağrı veya başka bi şekilde mi?