Burcu3506 lalamom bana da doktor bu ay prowomen önerdi canım yumurta kalitesi için derdi baya da pahalı banalım umarım işe yarar yaramazsa clife alırım
Bfduam Burcu3506 dr sıkıntı var dedi mi bunu verdi? kaç gündür içiyorsunuz, bunun erkek versiyonuda varmış eşiniz kullanabilir.
Pinar-hamooglu21 8 ekim evlendim 9 kasım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ilk gece hamile kalmışım 🤷🏼♀️ Şuan 12/4 bakalım 🙏🏻
Yenibirannee Canim bende 3.5 aylik evliyim evlendigimizden beri korunmadik zaten sevgili donemimiz uzundu hemen cocuk istedik nette arastirdim yumurtlama doneminde 2 gunde bir iliskiye girin yazidu ilk ay oyle denedim gebe kalmadim sonra ikinci aydan denedik yumurtlama gunlerimde hic es gecmedik hatta en yuksek olan gunde 5-6 kere iliskiye girdik esimle ve suan 6+6 hamileyim 😂 yani bence 2 gunde bir degil yumurtlama gununun her gununu degerlendirmek lazim hangi gune denk gelcegi belli olmuyor
Dtinc Nisanda evlendim, ilk ay denedik olmadı, daha sonraki ay böğürtlen kökünü kaynatıp 10 gün boyunca sabah aç karnına içtim o ay hamile kaldım 🤰🏼24 haftalığız ❣️
hili61 Tugbapak82- instagramda minnakkurabiyeler hesabı var yumurtlama testi aldım ondan. Yumurtlama testi ile gebe kaldım çok şükür Rabbim nasip etti
Biresinti Tugbapak82- ben bayanilaç takviyesi aldım daha doğrusu vitamin belirli gunlere dikkat edererk 💗💗💐
Bfduam Nazli34 ne kadar korumadınız hacamat öncesi olmadı? bunu bende duymuştum. Kasığa kaç noktaya atıyorlar hacamat?
RANA60 Tugbapak82- evlendigimizden beri hic korunmadik ama bebegimizde olmiyodu kadin doguma gittim biseyim yokdu sonra araştirdik falan eşim ari sütü aldi aktardan sabah aç karna bi kaşik dil alti koyardi 15 gun gibi kullandi bi ay sonrada hamile kaldim Cok Şukur🤲 Rabbim isteyen herkese nasip etsin INŞALLAH
yelizb Tugbapak82- bana doktorun biri pko dedi.yüzde 70 kendin hamile kalamazsın dedi .beni elbette çok etkiledi bu durum 1.5 sene olmadı.sonra ovulasyon testlerini denedim 2 ay yumurtlama görmedim tedaviye başlamam gerek diye düşünürken ovulasyon test çift çizgi gördüm inanmadım ama yine de değerlendirdim.10 gün sonra sadece denemek için hediye yollanan gebelik testini denedim ve çift çizgi.o kadar inanamadın ki 20 gün devamlı denedim😊🙈 sonunda kan testi verdim ve evet hamileymişim..kafamdan attığım an hiç beklemediğim an oldu.çok şükür
NurSema01 tugce_25 bizimki bu haftalarda sakin neyseki o dayak süreci bitti 😂 vura vura organlarım yaşlandı 😂
Tatahrun Kuzummm adet bitiminden sonra on beş gün boyunca sabah akşam birer tane soğanı soyup iki bardak suda kaynatıp ılıyınca içtim canım ama ben on bir gün yaptım 🙈 aksamadan yapicaksin İbrahim Saraçoğlunun tarifi zaten çok şükür nasip oldu birde o sıralar ceviz bal çok yemisdim
Emine20 Tugbapak82- 2 Nisan’da evlendim 28 Nisan’da hamile olduğumu öğrendim 😍 3 yaşında bı kızım var . Kazayla 2. Hamileligim 33+5 haftalik 😇 Allah’ım isteyen herkese versin inşallah..
tugce_25 NurSema01 bnimki sol tarafa dönuk yüzü elleriyle vajina bölgesiyle oynuyo ayaklarıni da kaburgama sokuyor 😣