Feride34 Aysekrcy aynen öyle veya hesiye edersin bende öyle yaparım diye düşünerek 3 tane aldım aslında 2 tane vardı bende
Feride34 Ikrnur sanmam kuzum trendyol yani kurumsal firma instadan olsa neysede güvenilir olmasa kensinlikle önermezdim
Damlae16 Hnfmhmt bize de galiba öyle olacak gibi çünkü bugün yine doktor kız gibi ama erkek de olabilir bekle biraz dedi kesin erkek çıkacak 😂😂
Hnfmhmt Damlae16 hep öyle oluyo ya arkadasımında öyle oldu 😂 12.haftada pek inanmıyorum o yüzden. 14 15 gibi kesinleşiyo ama insallah 🥰
Bsmlh Hnfmhmt Siparisini Takip Et MERHABA SEPETİNİZE HANGİ RENK ÜRÜNÜ EKLEDİYSENİZ O GÖNDERİLECEKTİR. İYİ GÜNLER DİLERİZ satıcıdan gelen cevap 🥰
Serbey Zeynoveannesi insallah beyenirsiniz digerleronde %100 muslim yaziyordu onlarda yazmiyordu hayirlisi
Zeynoveannesi Serbey inşallah bakalım Bi gelsin de görücez 30 lira verdik ya bişi değil beğenmezsek havlu niyetine kurulamak için kullanırız 😂
prm112-27 İnstada madame susu var indirim sayfası ona sordumda dolandırıcı o satıcı dedı yorumlarda az bır seyde yazmıyor ne yapsam bılemedım siparisi onaylanan var mı
Zeynoveannesi prm112-27 bende 3 tane aldım sipariş hazırlanıyor diyo ama bilmiyorum bakalım gelmezse iptal olur napalım🤷🏻♀️ zaten yoktu yine yok olur paramız iade olur 😂 ama gelirse de güzel olur 💃🏻💃🏻
UmayAsya prm112-27 :D böyle bisey olabilir mi binde bir ihtimal olsa bile trendyol var arada para iade edilir korkmayın yani
Feride34 prm112-27 benim aldıktan 2 3 saat sonra onaylandı hatta belkide o kadar bile degildir kısadır
Bsmlh prm112-27 bana şimdi cevap verdı ama sahtemi napsakki Siparisini Takip Et MERHABA SEPETİNİZE HANGİ RENK ÜRÜNÜ EKLEDİYSENİZ O GÖNDERİLECEKTİR. İYİ GÜNLER DİLERİZ