Zeynoveannesi prm112-27 bende 3 tane aldım sipariş hazırlanıyor diyo ama bilmiyorum bakalım gelmezse iptal olur napalım🤷🏻♀️ zaten yoktu yine yok olur paramız iade olur 😂 ama gelirse de güzel olur 💃🏻💃🏻
UmayAsya prm112-27 :D böyle bisey olabilir mi binde bir ihtimal olsa bile trendyol var arada para iade edilir korkmayın yani
Zeynoveannesi Hnfmhmt kargoya verildi mi ürünlerin canım benimki sipariş hazırlanıyor diyor daha alalı 3-4 saat oldu ama inş kargoya verirler 🙄
Bsmlh Hnfmhmt Siparisini Takip Et MERHABA SEPETİNİZE HANGİ RENK ÜRÜNÜ EKLEDİYSENİZ O GÖNDERİLECEKTİR. İYİ GÜNLER DİLERİZ satıcıdan gelen cevap 🥰
Bsmlh prm112-27 bana şimdi cevap verdı ama sahtemi napsakki Siparisini Takip Et MERHABA SEPETİNİZE HANGİ RENK ÜRÜNÜ EKLEDİYSENİZ O GÖNDERİLECEKTİR. İYİ GÜNLER DİLERİZ
Feride34 prm112-27 benim aldıktan 2 3 saat sonra onaylandı hatta belkide o kadar bile degildir kısadır
prm112-27 Bekleyelim artık kısmet artık gelir belkı bir ara havlu takımı almıstım cok absürt fiyata o geldı buda gelır 🤗
Zeynoveannesi Hnfmhmt benimkileri de biri sarı zürafa lı biri balonlu biri de denizci desenli inşallah gelir ya hala hazırlanıyor diyo 🙄🤦🏻♀️
Hnfmhmt Zeynoveannesi valla dolandırıcı olsa trendyol garantisini vermez. Ki öyleyse bile ürün gelme süresinde gelmediği taktirde şikayet etme hakkımız mevcut, trendyol büyük bir uygulama madur edileceğimizş zannetmiyorum merak etmeyin.
baryaz Kızlar bende almıştım benimki kargoya verildi yaziyo hatta denizliden çıkmış şu an ankara da görünüyo 😊