Hnfmhmt Damlae16 oy maşallah 🥰 12.haftada bana kız dediler 15 te erkek olduğunu öğrendik bida değişmedi 🙈 15 ten sonra yavas yavas başlarsınız insallah
Damlae16 Hnfmhmt bize de galiba öyle olacak gibi çünkü bugün yine doktor kız gibi ama erkek de olabilir bekle biraz dedi kesin erkek çıkacak 😂😂
Hnfmhmt Bsmlh aynen ne geleceğini bende anlamadım 🤪 ama aynı fiyatta bi kaç ürün daha var bakın bi isterseniz gerçi hepsinin açıklamasında mavi renktir yazıyo ama 🙄
Aysekrcy Bende şimdi aldım 3 tane kargo bedava olsun diye etrafımda hamile çok elbet birimize yarar 😁
Bsmlh Aysekrcy sizde baktınızmj üstte baka renk açıklama mavi benım kız bebek iptalim etsem bilemedim
Feride34 Aysekrcy aynen öyle veya hesiye edersin bende öyle yaparım diye düşünerek 3 tane aldım aslında 2 tane vardı bende
Aysekrcy Bsmlh baktım bende bazılarında sarı bazılarında mavi yazıyor ama desenli olduğu için fark etmez bence benimde bebeğim kız temmuzda doğacak böyle müslin bezlere ihtiyacımız olur mutlaka
Meray64 Ben de aldım ama mavi oldu sanırım çok önemli değil benim için emin olamadım ama o fiyata o kadar şeyi görünce umarım güzel bi şey gelir 🙂
Bsmlh Aysekrcy bende Mayıs başı artık dedim ne gelirse çok lazım zaten ilk kızında da çok kullandım ben
Feride34 Ikrnur sanmam kuzum trendyol yani kurumsal firma instadan olsa neysede güvenilir olmasa kensinlikle önermezdim
Aysekrcy Ikrnur Hnfmhmt Feride34 kızlar benim kargom geldi 3 tane almıştım özür dileyerek bi tane yollamışlar setin içinde bi müslin örtü 4 tane ağız mendili var kargoya vermeden bi yanlışlık varsa düzeltmeleri yada iptal etmeleri lazımdı böyle resmen mecbur bırakmışlar şimdi nerde kargoya vericem iade için 🤷🏻♀️
Zeynoveannesi Ayy ben yetişemedim ama arkadaşım benim için üç takım almış 😍 biri sarı zürafa gibi biri balonlu olan biri de denizci desenli olandan üç tane almış 30 liraya şaka gibi 🥰🥰🥰 ama şuan fiyatlar yine normal fiyatına döndü Bi baktım 59.90 yazıyo tanesi 😂
Serbey Zeynoveannesi insallah beyenirsiniz digerleronde %100 muslim yaziyordu onlarda yazmiyordu hayirlisi
Bsmlh Aysekrcy gelir çünkü 15 gün iade şansımız var ben daha önce başka bişi alıp iade etmiştim adam bu kadar iadeyi bence kaldıramaz😁😆