Feride34 Bir müslin bez yanına 4 agız silme mendili 10 tl bakın derşm trendyoldan satısıcı evim home 55 den düşmüş bakın derim
Bsmlh Hnfmhmt renk mavi yazıyormus ben kızdı 3 tane sarı sanıp alırken tükendi dikkat esin mavi yaZıyor
Aysekrcy Ikrnur Hnfmhmt Feride34 kızlar benim kargom geldi 3 tane almıştım özür dileyerek bi tane yollamışlar setin içinde bi müslin örtü 4 tane ağız mendili var kargoya vermeden bi yanlışlık varsa düzeltmeleri yada iptal etmeleri lazımdı böyle resmen mecbur bırakmışlar şimdi nerde kargoya vericem iade için 🤷🏻♀️
Hnfmhmt Damlae16 son anda almışım ben aldım tükendi 🥰🙈 ama cidden hep baktığım ürünlerdi çok güzel denk geldi Allah razı olsun 🥰
Damlae16 Hnfmhmt benim daha çok erken diye almak istemedim bari baskalarina faydam olsun diye paylaştım güzel günlerde kullansın bebişiniz ❤️🙏
Zeynoveannesi Hnfmhmt kargoya verildi mi ürünlerin canım benimki sipariş hazırlanıyor diyor daha alalı 3-4 saat oldu ama inş kargoya verirler 🙄
Hnfmhmt Bsmlh oğlum olacak Allah izin verirse canım mavi yazdığını görmemiştim ama öyleyse memnun olurum açıkcası tekrar inceleyeyim 🥰
Damlae16 Hnfmhmt 12. Haftadayiz daha bugün inşallah cinsiyet ogrenirsek yavaş yavss baslicaz büyük şeylerini önce almaya 🥰
Hnfmhmt Damlae16 oy maşallah 🥰 12.haftada bana kız dediler 15 te erkek olduğunu öğrendik bida değişmedi 🙈 15 ten sonra yavas yavas başlarsınız insallah