elfeylul Merhaba bende 2021 Eylül annesi olacağım inşallah 🌸şuan tam 5 haftalığız. Cumartesi kontrole gideceğim inşallah keseyi görebiliriz 🥰
Ftmgl1 Bende şuan 4+6 yım iki gün önce beta 181 çıktı yarın sabah tekrar bakılacak umarım sağlıklı bir artışı olur çok tedirginim öncesinde bir kimyasal bir düşüğüm var 😢
su2020 Ftmgl1 aynıyız:) sağlıkla gelsin bebişler inşallah❤️ biz keseyi çok zor gördük kalp atılı ayın 15 ine bakalım inşallah🙏🏻🙏🏻
Ftmgl1 su2020 hayırlı olsun size de 🤗 keseyi ne zaman gördünüz normal ultrasonla mı vajinalde mi görüldü
su2020 Ftmgl1 bugün vajinal muayenede gördük ama zar zor. çok kasık ağrım var sağda korka korka gittim açıkcası ve içimde bi umutsuzluk var Allah esirgesin ama😔15 ine randevu verdi bakalım sağlıkla gelsinler, hiçbir hamilenin kolu boş kalmasın duam🙏🏻🙏🏻
Artu_42 Merhaba benim betam1078 çıktı ama kese görünmedi doktor beni korkuttu dış gebelik diye yaşan var mı acaba 😞
momelif Artu_42 bnm onceki hamilelgmde 2400 falandi vajinalda gorulmedi 5000 civari vajinalda ugacik goruldu erken cnm henuz
Pinarakcayy Artu_42 canım benimde 1095 çıktı degerim gözükmedi kese doktor 1500 olması lazım keseyi görmemiz için dedi 3 gün sonraya randevu verdi 3 gün sonra gittim değerim 4360 oldu ve keseyi gördü içini ferah tut canım daha çok küçüktür
TugceBurakk Kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallah bende uzun süre bekledikten sora güzel haberi aldım geçen hafta rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlısıyla hepimiz kucaklarımıza alırız sağlıkla sıhhatle 🤲😍
Ftmgl1 su2020 benimde sağ tarafımda ağrı var çok şiddetli değil birde sırtım ağrıyor başka belirtim yok bende çok tedirginim sizin gibi güzel haber alırım umarım bende sizde sağ salim kucağınıza alın evladınızı inşallah ❤️
iremgun momelif ben adet günümde bir arkadaşım sen hamilesin diye tutturması üzerine kan verdim düşünün hiç umudum yoktu😀
momelif iremgun hahaha bir yandan daha ii aslinda kafa rahat bole olncada her ay vr gibi :)) amanikincide dha ck anlarsniz bnce bn uzun yillr vucudmu dinledgmden sanrm belrtiler baslior psikoljik :))
iremgun momelif benim de aslında ikinci ilkini kaybettim ama ben hiç belirti yaşamadım ikisinde de. Bence zaten çok erken belirti için ya psikolojik sanırım dediğiniz gibi. İnsan çok isteyince belirti oluşturuyor kafasında 1 ay ben de öyle yaptım sonra dedim irem kendine gel bu stresle olacağı varsa da olmayacak. Sonra Allaha emanet dedim. Hatta doktora randevu almıştım sorun var herhalde diye. Nasipnoldu çok şükğr🤲😊 darısı sizin başınıza en kısa zamanda inşallah 🤲🤲
momelif iremgun demekki bazilrinda belrti olmuor blmem olablr yani zatn belrtilern cogu sahte ama hanileyken bn kesn anlamistm digerlernden frkliydi yani demem o ki hamilelk dusundgnde ztn hersyi belrti sanion oyuzdn fark vr tbi dikkt edersn ama hic anlamamk dha ii belkide :)) buyuk supriz :) bnmde iki dusugum vr insallah saglikla kucagina alrsn bukez bnde beklemedym bakalm ilk denemem dusuktn snra oyuzdn belkide cok uyduruom :))))
iremgun momelif insan çok isitoyr o kadar iyi anlıyorum ki seni. İnşallah bu ay bize güzel haberler verirsiniz beraber gün sayarız, kucağımıza alırız🤲🤲
Buistebirannelikvar momelif bende batma oluyordu hala kasık ağrım gece oluyor Bi de aşırı baş ağrım var bu da bir belirtiymiş bilmiyordum