Buistebirannelikvar Kızlar sizin de kasık bölgenizde sanki damar atıyormuş gibi Bi his var mı elimi koyduğumda onu hissediyorum çünkü o şekilde olması da bir belirtiymiş
Buistebirannelikvar momelif yumurtlama gününde de kasıkta ağrı fazla oluyor ben baya araştırmıştım canım
Esinsengul Buistebirannelikvar merhabalar genel olarak sormak istediğim birsey var ben beta hcg degerim 19,36 cikti degerim yükselmez ise ne anlam taşıdığına dair bir bilgisi olan var midir acaba yada degerim tam oralara neyi ifade ediyor ♡
Ezgi_1995 Merhaba hepinize benim 2. Hamileliğim oğlumu erken doğu da kaybettim 1 yıl olmadı 2. Hamileliğimi pazartesi günü evde testle öğrendim bugun kan sonucum çıktı 1605 geçen ayda adet olmadım yüksekmi normalmi sizce
Buistebirannelikvar Ezgi_1995 bir bilgim yok canım. En kısa zamanda Bi doktora görün değerinle ilgili
iremgun momelif insan çok isitoyr o kadar iyi anlıyorum ki seni. İnşallah bu ay bize güzel haberler verirsiniz beraber gün sayarız, kucağımıza alırız🤲🤲
momelif iremgun aminnnn cnm insallah super olur :)) Allah razı olsun bakalm beklemedyim eger olumlu snuc alirsam bu posta gelrm insaallah :)))
Pinarakcayy Artu_42 canım benimde 1095 çıktı degerim gözükmedi kese doktor 1500 olması lazım keseyi görmemiz için dedi 3 gün sonraya randevu verdi 3 gün sonra gittim değerim 4360 oldu ve keseyi gördü içini ferah tut canım daha çok küçüktür
Artu_42 Pinarakcayy teşekkür ederim yarın tekrar başka bi doktora gideceğim inşallah. Sonuçlar iyi olur 🤲🏻
su2020 Merverva12 benim hiç belirtim yok göğüslerimin hassaslaşması dışında. valla korkuyorum:( inşallah bebek sağlıkla oluşur.
nurbanusan su2020 benim de belirtim yok yaa tam 6 haftalığım şu an herkes 6 dan sonra başlar diyordu ama aynıyım hala, inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz
Buistebirannelikvar nurbanusan kimi gebe çok rahat geçiriyor, belirti bulantı olmaması sorun olduğu anlamına gelmiyor korkmayın şanslısınız ki güzel bir hamilelik geçiriyorsunuz 😊
Yyagmur nurbanusan benim de ufak tefek sancılardan başka belirtim yok 6 haftalığım şuan ben de mi tuhaflık var anlayamadım