2prensesannesiiiii Emireelif Aman aman dikkat et olmasın ikisi bir büyür daga zor bence en azından diğer çocuk böyle biraz daha anlıyan yaşta olmalı bence
2prensesannesiiiii Emireelif ayy canım benim çok sağol inşallah öyle olur Rabbim çocuklarımızın ayağına taş değdirmesin 🥰
Emireelif 2prensesannesiiiii aminnn inşallah cumlemizinkini korusun Rabbime emanet olsunlar bizim gücümüz bı yere kadar yetiyor 🤗
hulya_sncr47 Emireelif yani adet düzensizliği mide bulantısı yapar mı bilmiyorum baş agrısı kasık agrısı korumasız ilişki bilmiyorum gebelik gösteriyor bakıldığında belirtiler yarın heyecanla bekliyoruz artık☺️🤗🤗
Emireelif hulya_sncr47 fakirin ekmeği umuttur benimki de o misal 🙄 heyecanla değil endişeyle bekliyoruz 😏Ama mevlam neyler neylerse güzel eyler 🤲🤗ama anam duysa ben hamileyim beni mahveder onu biliyorum
2prensesannesiiiii Emireelif Aynen öyle Rabbim onları her türlü kötülükden korur hayırlı geceleriniz olsun 😊
Emireelif 2prensesannesiiiii aminn 🤗🤲bana cvp veridigin için yardımın için çok tşkler 😊hayırlı geceler Rabbime emanet olun 😍
Emireelif yildirimsfamily 😔🙄🥺ben kendime kondurmak istemedim fakat silik çizgi çıktı pazartesi doktora gidicem
LinaNaz Kızımı 6 ay boyunca uğraştık öyle oldu yavru 10 aylıktı bir kere korunmadık hemen dus aldım suan 4 aylık hamileyim 🤪
Emireelif Reyyhan hakkımda hayırlı olan olsun dua edermisin bana Allah bana geniş nefes sabır versin bakabiliyim diye