Emireelif Reyyhan ederim tabi sende benden farksız değilsin Rabbim ikisinede bakabilecek güç sabır versin sana İnşallah bı avazda kurtulursun ve çocukların seni aciz etmeden nsl büyüdüğünü bile anlamazsın 😍🥰
Emireelif LinaNaz öyle gözüküyor 😔daha bitanesine zor bakiyorken ikincisinde olunca çok zorlanicam 🙄Rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Emireelif hulya_sncr47 pazartesi hastaneye direk gidicem siramida aldım bakalım Allah herkese hayırlı olanı nasip etsin inşallah inşallah bakabilirim 😔
hulya_sncr47 Emireelif inşallah hayırlısı olsun cmm nasip geldiyse bardır gelmediyse gelmez Allah büyük senin için hangisi hayırsa o olsun inşallah🤲☺️
Emireelif hulya_sncr47 benim bişey çıkmadı ultrasonda kanda çok az yükselme vardi oda doğum yaptığından bu yana hasta olmamdan oturuymus 🤪😅suanki halim böyle çok mutluyum Rabbim isteyene versin inşallah
Mertimm Emireelif Aman dikkat edin hemen bir test yapın benim arkadaşım beş aylık hamileymiş haberi yok çocuğun kafatası gelişmemiş almak zorunda kaldılar😏 Sakin bilinçsiz davranmayın test yapın
Mertimm Emireelif Yok estağfurullah öyle demeyin süt koruyor zannediyoruz, bebeğe bakmaktan zaman bulamıyoruz belki de bir şekilde unutuyoruz ama çok önemliymiş dikkat etmek lazım 😏
Emireelif hulya_sncr47 çok tşkler 🤗 Rabbim hayırlısını en güzelini sana nasip etsin inşallah 😍 herşey için çok sagol
Emireelif Mertimm haklısınız o yüzden diyorum benim bu dusuncesizligim yüzünden bebek olsa ona bişey olsa bu vicdan azabıyla nsl yaşardım 🤗gerçekten cahillik başka bı aciklamasi olamaz o yüzden daha dikkatli olucam
Emireelif Mertimm aminnn İnşallah Rabbim evlat hasreti çekenlere nasip etsin inşallah 🤗çok tşkler hersey için 😍