Vscomedya birprensesvebirprensannesi birprensesvebirprensannesi şuana kadar aldığım en gereksiz şey KİLO 23+4 den selamlar 🤦🏼♀️
Aygul01 Gmksr ben yanlis kişiyi etiketlemisim🤦🏻♀️ Size değildi biri tulum cok kullanissiz dedi ona demiştim
fatosd84 Hzl hayır asla çok gelmeyecek bende 210 tane aldım 19 günlük olduk elimde 50 adet falan kaldı
Hzl fatosd84 Hım iyi o zaman bazi arkadaşlarım 1 ay dolmadan 2 numaraya geçtik dediler de bende elimde kalicak diye korktum . gerçi paketten 3lü 70 er adet çıktı .
Busrabayrak54 Hzl bende ilk başlarda çok bez almayı düşünmüyodum ama görümcemin yeni bebeği oldu ilk başlarda çok kaka yaptı bence kafi bazen 3 saatte 3 kere değiştiriyorum diyo kaka yapınca bekletmemek lazım azda olsa pişik için
SofiB morusevenanne baby2go 3,5kglik bi arabası modeli unuttum marka çekildi ama TR den bildiğim kadarıyla
Huri54 birprensesvebirprensannesi yok yok bir şey olmaz dikkat etmek lazım ben makarna delisiyim ama yiyeniyorum yasaklandım🤣
LavinyaAgs birprensesvebirprensannesi Bence port bebe. Evet ilk 1 ay falan iş görüyor ama sonrasında taşımanız çok zorlaşıyor aman düşecek mi aman bir yere mi çarpacağım diye çekiniyorsunuz. Kışın doğan bebekler kullanabilir ama yaza denk geliyorsan hiç almayın.
LavinyaAgs birprensesvebirprensannesi Birde çok fazla bebek bezi depolamak. Ben uyguna buldukça koli halinde 4 tane almıştım 1 ve 2 numaradan toplamda 400 tane vardı bebeğime pişik yaptığı için dağıtmak zorunda kaldım
birprensesvebirprensannesi LavinyaAgs Bence doğmadan böyle stok yapılması mantıklı değil çünkü dediğiniz gibi şimdi o bez bebeğe pişik yapabilir falan 🤷
Ebrulice78 LavinyaAgs ben iki farklı markanınkini aldım küçük paketli hangisi iyi gelirse onu kullanırımmdiye mesajınızı okurken iyi ki dedim eşim engel olmasa alacaktım daha 😂
Elifgrgn birprensesvebirprensannesi ilk gebeliğim ve ikizlerim olucak ınsallah ama en iyi marka bebek bezi yada pişik tahriş etmeyen hangisini önerirsiniz acaba 💗
birprensesvebirprensannesi Elifgrgn Canım bu bebekten bebeğe değişiyor diye düşünüyorum. Prima en iyi marka bence. Ama işte bebekten bebeğe değişebiliyor bence doğmadan stok yapmayın derim. Yani ben şöyle düşünüyorum hastane çantası için 30 lu alacağım sonrasında bebeğim hangisini severse o 🤷
Zeynep_50 birprensesvebirprensannesi benim ilk bebeğim dört kiloyu geçik doğdu ve hastane çıkışlarını çok az giydi ayaklı picama tulum tarzı şeyleri birer kere anca giydi hele bitane vardı krem rengi ilk hemşirelere vermek için koymuştum doğar doğmaz giydirmişlerdi annem çocuğun bacağı katlanıyor küçük diye bir saat içinde değişti bu ikinci bebişe hiç bir şey almadım araları yakın zaten doğunca ihtiyaca göre bakıcam