Aygul01 Gmksr ben yanlis kişiyi etiketlemisim🤦🏻♀️ Size değildi biri tulum cok kullanissiz dedi ona demiştim
Gozdeku birprensesvebirprensannesi kullan at derken tek kullanımlık değil de götürdüğü yere kadar kullanmışlar. Yastıklı olup yıkananları sürekli yıkama derdi yeni anneleri bezdirmiş (iyi okuyucuyum 😂)
Tugcetugce42 birprensesvebirprensannesi yok biberon verince meme reddi yaşadım canım bir daha da vermedim onun için şimdi 3 aylık zaten belki ilerde veririm ama şuanda meme reddi yaşadığım için kullanmıyorum duruyor kenarda ondan pişman oldum yani
Tugcetugce42 birprensesvebirprensannesi ben bulunduğum şehirde tek başıma eşimle yaşıyorum ailem akrabam kimsem yok eşimin aile akrabası da Yok tüm ev işi yemek herşey bana bakıyor mecburum yani emziği vermeye kurtarıcı oluyor dediğiniz gib
iremby morusevenanne aşırı gerekli değil ama alabilirsiniz. Alırsanız kaliteli bir yerden almaya çalışın ozellikle.
esmirna16 morusevenanne Yani kullanılır aslında bana ikisi de hediye geldi işin açıkçası ama oradan oraya taşımıyorum nerede uyuduysa hop oraya koyuyorum valla
Birminiginannesi Mom5 yalan soyluyorsun demedim ya cok yüksek dereceye atmışsındır yada seninkiler cıkmıştır
Mom5 Birminiginannesi bnmkiler çıkmış olabilir yüksek dereceye atıcak kadar da bilgisiz değiliz yani 😀
akay123 birprensesvebirprensannesi bende 3 ay kullandım bence çok kullanışlı herkesin pturduğu kanepede yatacağına oturma odasında bile yatağında yatması daha iyi bence bide sallamkta çok rahat oluyor babynestle
birprensesvebirprensannesi akay123 Ben şey düşünüyorum taşınabilir ufak beşikler oluyor ya sallanan o hem hafif hemde katlanırmış ama bilemedim belkide kullanışsızdır🤷
akay123 Ana kucağı almanızı tabsiye ederim oturma odası mutfakta kullanmak için benim var oda kurtarıcı oluyor şimdi ikinci kızıma kullanıcam inşallah
birprensesvebirprensannesi akay123 Evet canım ana kucağı da almayı düşünüyorum inşallah 🙏 Teşekkür ederim canım tavsiyen için