deletedmom43 Cigdem91 Evet Erdost Bey iyi ama sen gitmek istemiyorum diyorsun 🙂 Bende sana seçenek sunuyorum 🙂
Cigdem91 deletedmom43 ayy ben ne yaptığımı biliyormuyum ama oda doktor buda işte medovadaki sanki çokmu iyi olcaktı 😥
deletedmom43 Cigdem91 Hahahah,bence de ne yaptığını bilmiyorsun 🙂)) Erdost Bey iyidir, dediğim gibi bir sıkıntın olursa benim arkadaşıma da gidebilirsin,yardımı olur
HicranKzn Cigdem91 canım medova da kendi doktorumuz bakmıyor zaten orda bi bay bi bayan var hangisi denk gelirse o bakıyor bize bayan bakmıştı.
HicranKzn Knber benim 33 olucak 28 ve üstünü çağıracaklarmış. Belki bölge bölge vardır böyle bir durum
Cigdem91 HicranKzn aynen canım oda uzman doktormuş prof değil erkek olan yardımcı doçent ama işte herkese bayan denk geliyormuş galiba
KumruZeynep Nehir2009 başkent Hastanesi Emel Ebru Özçimen var canım ilk aydan beri ona gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim 😊
Nehir2009 KumruZeynep emel hanıma duydum arkadaşım ona gidiyordu tatil günleri yada gece olursa doğuma girmem demiş o yüzden o Dr tercih etmedim ne kadar ücret istiyor doğum için acaba bi bilginiz varmı
alimveannesi deletedmom43 ben kizilaya gidiyorum erdost beyde tanidigimiz cok iyi bakiyor cok iyi ilgileniyor allah razi olsun😊
Imraknisa Kızlar 15 Temmuz hastanesinde de gebe eğitimi var gitmek isterseniz 😊 ben gittim memnun kaldım. Yarın tekrar başlıyor eğitimler. Pazartesi çarşamba cuma günü saat 10 da başlıyor bilginize ✌
deletedmom43 alimveannesi @Cigdem91 Bak duydun mu 🙂 İçin rahat olsun artık 🙂 Bence de çok iyi doktor,Kızılay’da herkes çok sever onu
Cigdem91 alimveannesi aaa ayrıntılı ultrasona mı girdiniz erdost beyde bende yarın gideceğim çok tedirginim ilgilenmez başından savar diye 😥
alimveannesi Cigdem91 gonul rahatgiyla hic kafana takmadan gir canim hele detayli ultrasonda daha cok ilgileniyor cocugun her yerine tek tek bakiyor