Nehir2009 Dr değiştirmek zorundayım 32 haftalık oldum bide kızlarKonyada çok iyi kadın doğumcu varmı tavsiye ettiğiniz
KumruZeynep Nehir2009 başkent Hastanesi Emel Ebru Özçimen var canım ilk aydan beri ona gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim 😊
Cigdem91 deletedmom43 canım mesajımı görmedin galiba medicanayı aradım şimdi 19 hazirana veriyorlar 23+3 olcam o zamana ayrıntılı ultrason için haftanız geçiyor dedi almadım randevu kararsız kaldım ama medicana da prof bakıyormuş napim sence ya 😥😥
HicranKzn Cigdem91 deletedmom43 yok yok bugün sağlık ocağında söyledi ebeler kızlar. Belki bölge bölge verilecektir. Çünkü 28 hafta sonrasını çağırıyoruz dedi. Sizin kaçta şuan
deletedmom43 Cigdem91 Bir de Farabi’yi ara sor istersen. Orda tanıdıklarım var ve Farabi’de iyi hastane.
deletedmom43 HicranKzn Aaaaa senin az kaldığı içindir o zaman. Ben daha 11.haftadayım. Yoksa Fuat Bey kesin haber verirdi diyorum bende 🙂 Gidip adama çemkirecektim😁🙈
Cigdem91 deletedmom43 tamam canım ama erdost beye iyi demiştin sen artık Allah’a emanet ona gidicem bir an öncede gitmek istiyorum bebeğimi görmek için inşallah iyi olur 🙏🙏😥
HicranKzn deletedmom43 😆 yazık adamın bilgisi bile yoktur. Bunu aile hekimleri yapıyor. Muhtemelen haftanız gelince sizide çağıracaklardır. Mazlum adamı strese sokma🤣 aile hekiminde ebeyle iyi ol iş orda bitiyor. Doğumdan sonra hep onlarlayız🙂
deletedmom43 HicranKzn Aman bizim ebe zırt pırt arar zaten. Daha önce de dedim ya, hastaneden pozitif raporunu aldım eve gitmeden yoldayken aradı daha, hamileymişsiniz kayıt için hemen gelin diye🤣
Knber HicranKzn ne zamandan beri var ki çok şaşırdım duyunca a geçen sene eylülde doğum yapmıştım hiç bilgi vermediler Busene de ekimde doğuracam bakalım
Knber HicranKzn bakalım benm galesiz ebeem söyleyecek mi bebegimin aşılarını bile kendim takip ederim
deletedmom43 Cigdem91 Evet Erdost Bey iyi ama sen gitmek istemiyorum diyorsun 🙂 Bende sana seçenek sunuyorum 🙂