deletedmom43 Cigdem91 Şimdi çıktım canım. Ense kalınlıkları,burun kemikleri normal dedi. İkisi de iyiymiş şükür😍 Hatta biri kaydırak yapmış kayıyordu kesede, diğeri de rockçı gibi kafa sallayıp dururdu🤣🤣🤣
HicranKzn deletedmom43 ahahahaha ay yerim ya. Cinsiyetleri ne kuzucukların. Hep hayalimdi ikiz bebek🙏🏼🤗
deletedmom43 HicranKzn Biri erkeğe benziyor dedi Fuat. Diğeri için birşey diyemiyorum göstermiyor dedi :)
Cigdem91 Ayy senin ikizmiydi ne güzel yaa bir taşla iki kuş 😄 aynen bi gireydim ultrasona hayırlı sonuçlarla inşallah gidiyorum şimdi dua edin 🙏😇 bu arada foruma bir şey olmuş yanıtla kısmı yok 😦😨
Elifcanbazz Kızılay hastanesinde tuba sekmenli bar her türlü normal Doğumda da sezaryanda da çok başarılı önerebilirim 😌
HicranKzn deletedmom43 göstermiyorsa kızdır derler ya🤗 hadi hayırlısı canım. Ayıpsız amansız olsunlar da🙏🏼
Cigdem91 Bende çıktım çok memnun kaldım her şeyine baktı doktor bey çok iyiymiş gerçekten ama bizim kereta yüzünü kapatmıştı 2 3 hafta sonra tekrar gel sözüm olsun sana yüzünüde göstereyim dedi 🤗🤗😇😇
HicranKzn Cigdem91 doktor çok edepli arlı olucak demişti öyle göstermeyince. İnşallah bakalım🙏🏼 Hep yan gördüm ben bu zamana kadar🤗 doğduğun da düz görücez sanırım