NarminAmirli cansugrn esas saglam olsun da tabiiki onlar bos sey🤗evet daha evvel tekmeler hafifden oluyordu simdi bende de dalgalanma seklinde ama cok guclu degil
cansugrn NarminAmirli aynen bebegimizin ve kendimiz saglikli olalm da gerisi halolur. Anladm gün günü tutmayabilir sakin bi bebek olcaktir belki🙂
Ozlemmut Kvsr-klm bizde 23+5 olduk benim kızda baya tekmeliyo maşallah 😁 çok net hissettiriyo artık kendini yaramaz kızım 😁
HULYA0693 25+2 yiz oğluşumla kilosunu çok merak ediyorum 😁 🧿 daha şeker yüklemesi olmadım dünde tetenoz aşısı oldum 2.dozu kolum kalkmıyor bugün 😊
cansugrn HULYA0693 dün bende 2.doz tetanos asisini oldm ama cok agrim yok. Bende daha şeker yüklemesi yaptirmadm persembe kontrolmz var doktorumz söyler artk😊
Nesli-12 Selinaymurat benim 24+4 valla ben çoğunu internetten aldım ve çok güzel geldiler oyüzden erken bitti internetten olması
Selinaymurat Nesli-12 Allah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de anladım bende genelde iki haftada bir kendim gidip almak istedim o heyecanı biraz olsun istedim.
HULYA0693 cansugrn bend3 haftaya perşembe gününe aldım randevuyu 😊 bakalım ne diyecekler. Bayadır ultrasona girmiyorum özledim 🤭
Burcak1205- Nesli-12 sat a göre suan 26+1 im ama 1 hafta geriden geliyordu son kontrolde 4 güne inmiş doktorumuz kilosu biraz az demişti 720 gramdı . Çok hareketli suyu felan da iyi çok şükür sağlıklı ama ilerleyen zamanda haftasını yakalarız insallah
minikfare1 Nesli-12 benim 1 hafta önde gidiyor doktorum 1 hafta geri bir hafta ileri olması çok normal dedi 2 hafta ve üstü için endişelenmek gerekliymiş