cansugrn Gizemshn masallah doktorun iyi dediyse iyidir bence. Bende persembe gidicem kontrole bakalm ne kadar olms 24+3 olcaz o gün
Gulsen4224 Nesli-12 19+5 haftalıkken gittim cnm 331 gramdı doktor iyi demişti o zmn ama şimdi nasıl bilmiyorum 🤷🏻♀️
Nesli-12 Gulsen4224 şimdiden sonra hızlı alıcak merak etme ama tabi kime anlatıyorum hepimiz telaş yapıyoruz 😊
Gulsen4224 cansugrn amin cnm inşallah cümlemizin yavrusunu bağışlasın oğlumda öyle zayıf doğdu tek canları içinde sağ olsunlar da 🌸🤲🏻
cansugrn Sinembasara13 bende biraz agirlasmaya basladm cabuk yorulmaya basladm kücuk bi iş yapyrm nefes nefese kalyrm dinlene dinlene süpürme silme falan yapyrm😊
Gulsen4224 Nesli-12 inşallah Cnm alır hayırlısı artık insan ister istemez etrafa destek veriyor ama kendine gelince destek olamiyor düşünüyor bende öyleyim 🥰🙈🙈
cansugrn NarminAmirli napalm güzel seyler bunlar yavas yavas yapcaz bizde. Suan iyiyiz daha da agirlascaz😊
NarminAmirli Nesli-12 24+3 olduk🤗🥰şükür iyi gidiyor,ama hareketlerinde azalma var onu biraz kafaya takiyorum
cansugrn NarminAmirli ben o kadar degilim sen demekki daha fazla yoruluyosn. Kac kilo aldn peki karnin bayagi büyüdü mü
cansugrn NarminAmirli bisey olmaz verirsin dogumdan sonra😊 vallahi oglum masallah bayagi hareketli benim karnimi izliyorm dalgalaniyo nasil tekmeleri gectik biz yer degistirir gibi dalgalaniyo😍😍
NarminAmirli cansugrn esas saglam olsun da tabiiki onlar bos sey🤗evet daha evvel tekmeler hafifden oluyordu simdi bende de dalgalanma seklinde ama cok guclu degil
Selinaymurat Nesli-12 güzel yapmışsınız aslında ama bende zamanı var diye bekledim birde hani pek vaktim de olamadı ondan dolayı ama artık gidip beğenerek almaya başlıyorum az az inşallah siz neler aldınız aceba sizin kaç haftalık bebeğiniz
Nesli-12 Selinaymurat benim 24+4 valla ben çoğunu internetten aldım ve çok güzel geldiler oyüzden erken bitti internetten olması