cansugrn Vscomedya verirsin dogumdan sonra cok fazla takmamaya calis yada yeme icmene biraz daha dikkat et
Vscomedya Irem1919 aynıyız canım bende 9 kilo aldım yarın kontrolüm var doktor yine çook çok diyip duracak ben sürekli çikolata yiyorum ondan sende dikkat et yoksa şişip kalıcaz
kader_ozol Nesli-12 bizde 27+0 haftalıgız tekmeler,tuvaletten cıkamama, ve mide yanmaları cok 🤦🏻♀️ Ama cok şükür öyle bir büyük sorunumuz yok saglıkla kucagımıza alalım inşallah ☺️
Vscomedya Irem1919 benim kız ilk başlarda çikolata şerbetli gibi midemi bulandırırdı şimdi tam tersi 🥺
Selinaymurat Nesli-12 Allah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de anladım bende genelde iki haftada bir kendim gidip almak istedim o heyecanı biraz olsun istedim.
Nesli-12 Gizemshn valla ben yaptırdım iyikide yaptırmışım şekerim yüksek çıktı 1 hafta takibe alalım dedi doktorum zaten zararlı bi tarafı yok bence şekerli su içiyosunuz 50 veya 75 gr biz gün içerisinde kat ve katını alıyoruz belkide
MervErdo 26+1 haftalığız dün gittik doktora 1100 gr olmuş oğluşum şimdiye kadar çok rahattım ama artık kasık bel ağrısı üstüne bide suratım zonkluyo sanki ödem oluşmuş gibi hissediyorum Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
minikfare1 Sevo03 bende tiroid ilacı kullanıyorum doktorunuzla görüşün bence yeterli gelmiyo olabilir mi vitaminleriniz