Begm EmineP aslında sancı ya gerek yok canım 37de bakıyor ebeler çatı müsait mi diye 37 öncesi sancı olmadan bakmazlar ama 37 sonrası ebeler bakıyor ki çatı müsait mi bebek döndü ise normal doğum diyorlar mesela benim oğlumda sancım yoktu doktor ebeye çık catina baksın dedi baktı müsait normal doğum dedi 37 haftam da idim kızımda sancı ile gittim 2cm doğum dedi yatış verdi akşamına doğum ettim
EmineP Begm 33te gittiğimde doktor normal Doğum planlıyoruz demişti çatıya falan bakmadan. Bakmıyoruz dedi ama 38 olduk şimdi yarın muayene var bakalım bakacaklar mı bu sefer. Hiç belirti sancı ağrı vs bişey yok bi anda mı geliyo yoksa daha bi belirti olmadığına göre geç mi doğacak anlayamadım😁
Elifsicim Arasarzu zaten bende beklemek istiyorum canım ne kadar haftasına yakın doğarsa o kadar iyi bence 🤭
Elifsicim gokayrabia benim de ilk doğumum amerikan hastanesine gidiyorum ben ayşe seyhan ata doktorum çokta memnunum ve 4 kiloya kadar normal doğum dedi tabi bunun için bebeğin ters dönmesi ve çatı muanesi yapıldıktan sonra net karar verilecek
gokayrabia Elifsicim zaten 4 kilo sınır değilmi ya daha fazlası obez bebek. Bende memnunum doktorumdan ama mantıken 4 kg bebek benide korkuttu normal dogum için. İster istemez kesik büyük olur ve yırtırlmada olabilir rahimde. Ben yediklerime dikkt ediyorum korktugum için.
gokayrabia Elifsicim tabi allah kolaylık versin 3950 dogum yapan arkadaşımda oldu epidural kolayda dogurdu . Yorumum sizi etkilemesin . Sizlerede kolay dogum dilerim gönlünüzce olsun.
Begm EmineP artık bakması lazım canım çatı müsait mi diye bakar bekle 40 haftanı der sonrası beklersin bolca yürü suguat yap ben evi baştan ayağa döktüm temizledim ertesi günü doğurdum iki kez böyle oldu bunda nasıl olur bilemem 😁
Elifsicim gokayrabia ben ek bir b3slenme yapmadım çünkü beb3k senden kendi istediği kadar beslenir tek dikkat ettiğim günlük yumurta tüketmek oldu ki ben et vs de s3vmedigim için hamilelikte de tüketmedim bu genetik bende 5 buçuk kilo doğmuşum genetik bu annemin en düşük doğan bebeği 4 buçuk kilo ve hic birimiz obez sınırında değiliz yani hamilelikten önce düşün ki 1.78 boy 60 kilo idim 🤭 4 normal doğum için sinir 4 ’ün üstü sezeryan yirtilmalardan dolayi
EmineP Begm Dün halıları sildim fırçaladım yerleri sildim koltukları falan eğilip kalkıyım diye bekledim de tık olmadı. Squat yapıyorum pilates yapıyorum hurma yiyorum burda da yazmış arkadaşlar devam ediyoruz bakalım😁 Allah hepimize kolay doğumlar versin
Arasarzu Elifsicim İnşallah canım sende haber ederim 😊 doğduğu kiloyuda yazarım bakalım fazla mı çıkacak daha az mı
cnnk Bebis0606 EmineP hahahaha bende herşeyi yaptım ama gelmiyor 40+2 deyim yarın 3 olcak. pof 41.haftada gelmezse yatırcaz dedi doktor hastaneye :(
Muku_043 Ben 32jaftalık hamileyim ilk doğumun sezaryan ama böyle ağırlar giriyor çok fazla belimden sizinde oluyormu acaba. Ben biraz hareket etsem sanki doğum yapacağım
Tubaecmel Arasarzu çok fazla acıkma yapıyor mu ? Benim şeker testim normal çıktı ama ben çok acıkıyorum bugün kontrolümüz bar 38+0 yine 3300 kilo çıktı bebeğim geçen hafta ile kilosu aynı ölçümler hatalı büyük ihtimal anlamadım
Arasarzu Tubaecmel Acıkıyorum bu son zamanlar daha fazla tabi ama şeker sonradan da çıkabiliyormuş bizimde ölçümlerde 1 haftadır aynı çıkıyor doktorum bu ölçümlere fazla güvenmeyelim dedi daha az da olabilir fazla da olabilir pozisyona göre ölçüyoruz dedi
Nilaykeskin Bugun kontrolum vardı doktorumun önerilerini paylaşıyorum kızlar, *yürüyüş *sıcak duş *pilates topu *ahududu yaprağı çayı *adaçayı *çömelme hareketleri *evde aktif olmak ev işi vs.