Akrepbebek Bfduam tamam işte bekle canım düşün adet gecikincesilik cıktı tam çizgi bile cikmadi hamileysen bile negatif çıkması çok normal adet gününü bekle canım
Bfduam Akrepbebek ben yanlış anlamışım adetten önce silik çıktı dedin sandim. Sen adetten bir gün sonra mı yapmıştın da silik çıkmıştı?
NigarFerec Merhaba kizlar bir sey sormak isterim sizden dun menim ovulyasyon gunumdu ama ben bi sey hiss etmedim acaba sizde de oyle oluyor mu yada ben yalnis mi hesapladim ovulyasyonu? Cok endiseleniyorum kaciricam diye😒
Akrepbebek Bfduam adet oldun mu canım? Üzülme inş bir daha ki ay olur.ovulasyon takibi yapmamıştın yanlış hatırlamıyorsam bu ay ovulasyon takibi yap canım çok önemli bide adet bitiminden sonra soğan kurune başlamayı dene canım.
blueberyy00 Bfduam yaaa tamda yorumları okuyordum AA dedim bugün senin günün sonra elendim yazdığını gördüm sağlık olsun geciktikçe güzelleşiyordur öyle inanalım
Bfduam Akrepbebek sağ olasın canım, Evet ovulasyon yapmadım ama iki günde bir olduğundan o döneme illaki denk gelmiştir. Soğan kürü geçen ay yapmıştım, nasip sonraki ay/ aylara inş.
Akrepbebek Bfduam aynen canım folik asit kullanıyorsun demi. Kullanmıyorsan hemen başla canım gebelikten önce kullanılması lazım biliyorsun zaten .. Rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin ins..
Akrepbebek Bfduam 2 günde bir ama ne zaman yumurtladigin belli değil canım hamile kalma olasılığının yüksek olduğu günler vardir ben o günleri full değerlendirdim ara vermeden. Adetin düzenli mı?
NigarFerec Bfduam ben Azerbaycanda yasiyorum burda pek ovuıyasyon testleri mehsur degil sende ovuıyasyon oncesi bir degisiklik oluyor mu?
blueberyy00 Bfduam hayırlısı inşallah çok bekletmez rabbim bende iki kere çatlatma iğnesi oldum iğneye göre 13. Gün test yapmayı düşünüyorum tamda adet günüme denk gelecek çıkar mı bilmiyorum
Bfduam blueberyy00 inş canım, çatlatmayı dr kontrolünde oldun di mi? Yumurtlamadan 12 gün sonra çıkar diye okumuştum.
blueberyy00 Bfduam evet doktor kontrolünde oldum canım bilmiyorum şansımı bir deniycem yumurtlama geç oldu bu ay ama hemen umutlanmıycam günüm gecerse