Akrepbebek Bfduam 2 günde bir ama ne zaman yumurtladigin belli değil canım hamile kalma olasılığının yüksek olduğu günler vardir ben o günleri full değerlendirdim ara vermeden. Adetin düzenli mı?
blueberyy00 Bfduam evet doktor kontrolünde oldum canım bilmiyorum şansımı bir deniycem yumurtlama geç oldu bu ay ama hemen umutlanmıycam günüm gecerse
NigarFerec blueberyy00 yumurtlama sanildigindan daha gec ola biliyor dimi? Neden anlasilir yumurtlama catlama basladigi??
NigarFerec Bfduam ben Azerbaycanda yasiyorum burda pek ovuıyasyon testleri mehsur degil sende ovuıyasyon oncesi bir degisiklik oluyor mu?
kardelen214 minikcivcivim https://forum.mutluanneleriz.com/d/702146-forum-hatasi forum hatası varmış kuzum
EsrSvm Bfduam Benim de 4. Gün canım.Çok yakınız seninle.Bu ay ovulasyona devam edicem.Kendime vitamin aldım eşime de bugün E vitamini ve Çinko siparişi verdim.Sen birşey yapıcakmısın bu ay ?
Bfduam EsrSvm daha önceki aylar yaptım kür, bu ay yapmycam. Bi teyze bitkisel bi karışım verdi onu içicem onun dışında kür vs yapmıştım zaten, bal tarçın çörek otu , yakı, soğan suyu, incir kürü vs.5 aydır.