Zeyna27 Bfduam canım ben 2 ay önce 20 haftalık erken doğum yaptım doktorum olayı unutup kendime gelmem için korunma bi adet gör dene dedi ilk deneme o olaydan sonra
Bfduam Zeyna27 başın sağ olsun canım, Meleğiniz şefaatçi olacak inş sizlere. Inş hayırlı haberlerinide alırız, haberdar et bizide.
Akrepbebek Bfduam evet canım ben adete son 2 3 gun kala geceleri ellerimi yıkandığımda titreme tutardı direk yatağa girerdim titreye titreye ısınmaya calisiyordum😀
Bfduam Akrepbebek dudaklarım derim kuruyor, belki soğuktan, göbek bölgem ve aşağıya doğru orta bölge yani, dün ağrımıştı kramp, gaz ağrısı gibi, sende de oldu mu?
Akrepbebek Bfduam hatırlamıyorum canım ama her hamilelik çok farklı benim ilk hamileligim ile bu hamileligim belirtileri arasinda çok fark var mesela
EsrSvm Bfduam Canım ben de kronik servisit (Rahim ağzı iltihabı) var ama gebeliğe engel değilmiş. 3 tane doktora gösterdim sonucumu.Bir de prolaktin yüksekti ilaç kullandım düştü.Eşimde de bende de sıkıntı görünmedi başka.Ama yine de olmuyor.Rabbimin var muhakkak bir bildiği..
Bfduam EsrSvm sıkıntı yoksa inş zamanı vardır, inş müjdeli haberlerini alacağız, kalbini ferah tut. Hayırlı bir vakitte verecektir Yaradan.
Bfduam Hafizerabia çok mutlu oldum canım, hayırlı olsun inşallah:) Bende dün yaptım negatifti. Bat aynı senle.
Akrepbebek Bfduam erken yapmışsın bence canım adet tarihinin geçmesini bekle ben yapınca silik çıkmıştı demiştim hatırlarsın adet olmadıysan 1 gün sonra yap inş hamilesindir canım üzülme strese sokma şimdiden kendini..
Bfduam Bfduam Arkadaşlar @Hafizerabia ikinci anne adayımız, bi maşallahınızı ve dualarınızı bekleriz. Hayırlı olsun miniği, sağlıkla gelsin kucağına:)
Hafizerabia Bfduam oy kuzum benim allah razi olsunn rabbim sizlerede nasip etsin insallah allahim gonlunuze gore versin 🤲🥰🙈
Akrepbebek Bfduam tamam işte bekle canım düşün adet gecikincesilik cıktı tam çizgi bile cikmadi hamileysen bile negatif çıkması çok normal adet gününü bekle canım