Akrepbebek serti benim ki de agirmiyordu canım .saniyelik bir bas dolanmalari yasiyordum şuan hala da devam ediyor aynı şekil mide bulantıları kokuya hassasiyette baslamisti bende
Bfduam Akrepbebek canım göğüs hassasiyeti oldu mu, genelinde oluyor, bende yok şu an, belirti yok mu demek o halde.
Hatice-31 Bfduam inşallah hayırlı haberler alırız hiç umudum yok midem bulanıyor stresten mi acaba 🤦🏻♀️
Bfduam Hatice-31 olabilir, Folik asit kullanalı bende de bulantı oluyor belki alakalıdır/ değildir bilemem. Yumurtlama günlerinde de oluyordu bulantı hafifde olsa ara ara.
Bfduam EsrSvm ama adet öncesi belirtilerle benzer o yüzden belirleyici olamıyor ki canım, dur bakalım hemen üzme kendini, en kötü şubatta açarız yine bi topik. Hep beraberiz bu süreçte.
EsrSvm Bfduam Sağol kuzum Allah razı olsun.Her ay böyle olduğu için umudum yok açıkcası.İnşaallah sen güzel haberi alırsın
Bfduam kardelen214 sıkma canını, şubatta açarız yine bi topik. Kaç aydır denemelerdeydin? Dr sıkıntı var dedi mi?
Hatice-31 Bfduam ben kullanmadım üç defa çatlatma iğnesi kullandım klomen ile beraber bu ay gnolf kullanacaktım bir ay ara verdim pko. Var bende bakalım hayırlısı olsun
kardelen214 Bfduam sıkıntı tam olarak belli değil rahim filmi çekilecek üç defa klomen çatlatma ted oldm bir buçuk yılı geçti canım olmuyor
Akrepbebek Bfduam genelinde oluyor ama bende olmuyordu sadece ara sıra kendiliğinden ağrılar giriyordu canım bazıları diyor ya dokunamıyorum filan bende hiç öyle olmadi
Bfduam EsrSvm dr ne dedi sıkıntı var mıydı? sende sağ ol canım, sendende Allah razı olsun. İkimizde inş güzel haberlerinizi alırız, bu ay olmazsa bi sonraki aya umudumuz olsun. Sakın yıpratma kendini.
EsrSvm Bfduam Canım ben de kronik servisit (Rahim ağzı iltihabı) var ama gebeliğe engel değilmiş. 3 tane doktora gösterdim sonucumu.Bir de prolaktin yüksekti ilaç kullandım düştü.Eşimde de bende de sıkıntı görünmedi başka.Ama yine de olmuyor.Rabbimin var muhakkak bir bildiği..
Zeyna27 Bfduam canım ben 2 ay önce 20 haftalık erken doğum yaptım doktorum olayı unutup kendime gelmem için korunma bi adet gör dene dedi ilk deneme o olaydan sonra