Hatice-31 Bfduam evet canım hiçbir belirti yok bugün sol kaşığımda anlam veremediğim bir batma oluyo bu ayda yok gibi gözüküyor 😔
Hatice-31 Bfduam evet bat 26si ama ne adet ne de gebelik belirtisi henüz yok erken gebelik testi yapsam çıkar mı🥺
Bfduam Hatice-31 kasık sancıları benimde azaldı, Erken gebelik testiyle belki çıkar ama, tek çizgiyi görürsen moralin bozulacak, sabr et biraz daha.
Hatice-31 Bfduam evet haklısın en iyisi biraz daha sabretmem sende var mı belirti ilaç falan kullandın mı?
Bfduam Hatice-31 yok ilaç kullanmadım, belirtide kasıklarım azaldı, üşüyorum dudaklarım kurudu, burnum geceleri tıkanıyor, bunlar da belirtinden olmaz sanırım havalardan.
Hatice-31 Bfduam bilmiyorum yaa acaba çok istediğimden mi bilmiyorum kasık ağrım bel ağrım var ama adet mi olcam bilmiyorum 😞
serti Akrepbebek baska ne belirtiler vardi? Benimde gogusumdeki damarlarim belirgin olmus ama agrimiyorlar
Akrepbebek serti benim ki de agirmiyordu canım .saniyelik bir bas dolanmalari yasiyordum şuan hala da devam ediyor aynı şekil mide bulantıları kokuya hassasiyette baslamisti bende
Hatice-31 Bfduam inşallah hayırlı haberler alırız hiç umudum yok midem bulanıyor stresten mi acaba 🤦🏻♀️
Bfduam EsrSvm ama adet öncesi belirtilerle benzer o yüzden belirleyici olamıyor ki canım, dur bakalım hemen üzme kendini, en kötü şubatta açarız yine bi topik. Hep beraberiz bu süreçte.