Vilvilvil Gulfeem bizde henüz kullanmadık ama rahat olacağını düşünüyorum 10 aylık falan olunca da zaten kolay katlanan pusetlere geçeriz maclaren gibi
Nareksisi HappyMom 1.100 TL ye indirimden sunnybaby aldım travel sistem. Sürüşü katlanması pratıklıgını çok begendım. Prego alacaktım oda indirimdeydi ama katlaması ve surmesı zor geldı bana. Birde sadece kumaş farkı marka adı farklı dıye çok para vermek ıstemedım yani. Satıcı bile herkes adı var dıye alıyor işlev aynı ve aynı yaşa kadar ıkısıde kullanılıyor deyınce onun yerıne baska eksıkleri alırım dedım.😀
Ozge3747 Gulsah13 Öok güzel araba ben de Kraft lima alacağım. Ama Kraft energyle çok benziyor farkını biliyor musunuz?
Gulsah13 Ozge3747 Farklarını bilmiyorum ama dış görünüş olarak hemen hemen aynılar.Ben diğerlerine göre hem hafif hem sürüş olarak daha konforlu diye düşünüyorum ileride baston olarakda kullanırım diye ama birde kraft pilot var ikisi arasında kararsızım 🤷🏼♀️😊
Ozge3747 Gulsah13 Ben Kraft limada kararlıyım ama dediğiniz gibi energyle görünüş olarak aynılar fakat Kraft energy daha uygun fiyatlı. Aradaki fark ne acaba 🤔kimse bu sorunun cevabını bilmiyor
Ozge3747 Gulsah13 Önceki bebeğimde joie litetrax 4 kullandım çok memnundum ondan da çok güzel ve sağlam bir araba ama çift yönlü olmadığı için değiştirmek istiyorum bir de puseti takıp çıkarılan bir model istiyordum. Ayrıca dediğiniz gibi sonrasında baston modellere benziyor. O yüzden kraft lima güzel bence 👍🏼
derinsart kraft egoya karar verdik bugün henüz almadik ama görüntüsü, özelikleri hoşumza gitti alt sepeti de geniş ve fermuarli onun dısjndaki özelkleride cok iyi gibi duruyor 😃
Seydaparlak Zeynepreyyan e bebekle civile bakın çeşit cok fiyat aralıklarıda her bütçeye göre var kızlar
Zeynepreyyan Seydaparlak aynen canım oralarda çok var benim ikinci bebek olduğu için bebek arabası var bizde
nurum16 nilsmother bende bu marka aldım bu 35 gayet güzel geldi daha kullanmadım ama baya kullanışlı 😊
Fulyaa29 zerana bizde onu almayı düsünüyoruz hoşumuza gitti fiyat olarakta cok iyi ins. Pisman olmayız
SetenayJ 45K27K daha kullanmadık bebiş doğunca inşallah 😍 ama mağaza içinde alırken turladım gayet rahat bide ilk tecrübe🙃 sürüşü en kolay olan modeldi diyebilirim 😊
Burcinnnxoxo Bende bugün aldım kraft sharp travel ve prego 2069 travel ikiside 3500 dan 2600 e düşmüştü. Prego aldım daha hoş ve kaliteli geldi bana rahat katlanıyor ve özellikleri çok iyi 22 kg kadar . https://ty.gl/e1pi3wpq
Alkor Ben bugaboo cameleon 3 modelini aldım. Travellarda en hafifi oydu ve sürüşü tekerlekleri yüzünden süspansiyonu çok iyiydi. Evet büyük ve bagajda yer kaplayacak ama ben değdiğini düşünüyorum.
[silindi] Alkor ben de ayni urunu aldim hem de 13-14. Haftadaydim. Su an olduk 30 haftalik. Pisman olacagimizi hic sanmiyorum, bebekler ilk bir yil rahat etsin sonra daha kompakt birsey bakilir diye dusunuyorum.
Tgcbdr Casual cadillac trona aldık bebisimiz doğunca kullanıcaz inşAllah🥰 Ben çok beğendim özelliklerini ve kalitesini