Btl_akkrt brcozdmr-068906 ay inanmıyor ya bu kadar pahalı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerisi önemli değil 🤲💓💙
brcozdmr-068906 Btl_akkrt Bende ilk bsta inanamadim ama var yani 😂 Amin insallah bir doguralim saglikla sıhhatle ondan sonrasi halledilir ama ben kabin tipi bebek arabası almayı düşünüyorum
meryemzky1 Ceydalkc Babymallden aldım internetten almadım yeşil rengini çok beğendim oda Ankara şubesinde tek bir tane kalmış ordan kargolattım sadece
Denizzz88 HappyMom inglesina zippy pro aldık travel sistem indirimde 4.980 tl ye. Çok hafif ve rahat bi araba tek elle kapatıp açabiliyoruz. O markayı kullanan arkadaşlarımda çok memnundu kaliteli bi marka zaten tavsiye ederim
fikretinan Kahvelim_ evet bu güzel ama çok pahalı burası Instagram’da daha ucuz ve daha güzelleri var
Rukiye____ Kizlar hastane çantası hazirliycam hem kendim için hem bebek için ilk bebek ne hazırlamalıyım yardımcı olurmusunuz
Tutimati Benim ilk kızımdan kalan mima xari travel sistem bebek arabamız ve birde chicco liteway baston pusetimiz var onları kullanıcaz iyi ki satmamışım lazım oldu 😊
Bgmaybke HappyMom ben kiwi marka almıştım. Park beşik olan modeli vardı hem araba hem beşik toplamda 2100 TL ödedim.
aysegull23 ozydm Trendyoldan veya herhangi bir siteden bulabilirsiniz.Geçenlerde ebebekte yine bakmıştım ama prego markanın farklı bir modeli vardı.Benim dediğim yoktu ama siz yinede sorun.Veya bebek mağazalarını araştırın oluyor genelde jokere de bakabilirsiniz
aysegull23 ozydm Ayrıca şunu da belirteyim size benim beğendiğim model tam olarak Prego Quattro 2079 olan modeli o şekilde bakın çünkü çok fazla model var
seymaergun HappyMom Ben bobojoniur markasının turtle modelini aldım.1400₺ katlanabilir 5.8 kg, 25 kiloya kadar taşıyor. Tavsiye üzerine aldım, kullanınca görecez🤭
Emel0108 tubanurr satıcı ismi “Ümit” linkide tekrar vereyim bulamazsınız belki isimle https://letgo.onelink.me/O2PG/e186bda2
KutsalAnnelik KRAFT TANGO modeli alan oldu mu, bugün mağazada baktık çok portatif ve hafifti. Kullanıp memnun kalan var mı acaba