gozdeuzun Cey_ ben mamas papas strada aldim, ocarrodan daha hafif yeni modeliymis zaten evde denedik baya kolay ocarrodan da daha hafif
Ozge3747 Gulsah13 Ben Kraft limada kararlıyım ama dediğiniz gibi energyle görünüş olarak aynılar fakat Kraft energy daha uygun fiyatlı. Aradaki fark ne acaba 🤔kimse bu sorunun cevabını bilmiyor
Ozge3747 Gulsah13 Önceki bebeğimde joie litetrax 4 kullandım çok memnundum ondan da çok güzel ve sağlam bir araba ama çift yönlü olmadığı için değiştirmek istiyorum bir de puseti takıp çıkarılan bir model istiyordum. Ayrıca dediğiniz gibi sonrasında baston modellere benziyor. O yüzden kraft lima güzel bence 👍🏼
aysegull23 ozydm Trendyoldan veya herhangi bir siteden bulabilirsiniz.Geçenlerde ebebekte yine bakmıştım ama prego markanın farklı bir modeli vardı.Benim dediğim yoktu ama siz yinede sorun.Veya bebek mağazalarını araştırın oluyor genelde jokere de bakabilirsiniz
RukiyeOzdmr HappyMom sunny baby travel 9023 hem uygun hem hafif hem özellikleri iyiiii içi yumos yumos ben 1.100 TL ye aldım
cigdemtrl RukiyeOzdmr fiyat hala aynı ama arka tekeri çok büyük bagaj için bende soru işarrti kaldı bu araba 😔 ama çok güzel evet
sedasenturk Nesliicann ben daha kullanmadım kuzucum 31. haftadayız ama açtık baktık sürdük falan gerçekten çok iyi , asla pişman olcagını düşünmüyorum, yağ gibi kayıyor araba , puseti ona keza cok güzel kalite
aysegull23 ozydm Ayrıca şunu da belirteyim size benim beğendiğim model tam olarak Prego Quattro 2079 olan modeli o şekilde bakın çünkü çok fazla model var
ozydm aysegull23 teşekkür ederim trendyolda tükenmiş. Sadece hepsiburadada bulabildim ama gidip mağazadan bakmayı çok isterim canlı canlı o yüzden sormuştum.
Vilvilvil Gulfeem bizde henüz kullanmadık ama rahat olacağını düşünüyorum 10 aylık falan olunca da zaten kolay katlanan pusetlere geçeriz maclaren gibi
Cey_ hanibazen kaliteli ve kompakt bir ürün yer kaplaması ve tekerlek boyutu oldukça iyi, tavsiye ederim ☺️ Kumaş kalitesini de oldukça beğendik eşimle, henüz yeniyiz ama uygun fiyata bulunca önceden davranmak istedik açıkçası :)