Sumc Zeynebi35 canım kasıklarım adet olacak gibi ağroyor dediğimden doktor bana da verdi ve gerçekten azaldı. Bacak ağrılarım içinde magnezyum verdı. Ama fitil mantar yaptı bende şu an onunla uğraşıyorum 😢
Zeynebi35 Sumc benim evim soğuk giriş kat nemli doktor da sordu güneş alıyor mu evin yok diyince ondan bu kadar çok ağrıyor dedi
Esmanur_97 Zeynebi35 ilk beş ay düşük tehlikesi için kullandım sonra bi ay kullanmadım 6. Aydan sonra erken doğum riskim olduğu için alttan fitil olarak kullanmamı söyledi 35+5 olduk kullanıyorum hayla 😒
R-Z-00 Zeynebi35 ben devlete gittim sancılarıyorum diye iki iğne iki haf verdi fayda etmedi özele gittim bunu be bir kaç hap verdi gittiğim de 30 haftalıktı şimdi 32 oldu sabah akşam kullanıyorum
Minay Zeynebi35 kasık ve bel ağrısı rahim ağzının açılıp gevşemesine sebep olursa diye vermiştir progestanı canım progestan rahimi kalınlaştırıyor korkacak bir durum yok zararsız bi ilaç zaten ben gebeliğin başından beri kullanıyorum 28 haftayım son zamanlarda kullanmayı bıraktım ben bide ayrıca haftalık iğne vurunuyorum o rahimi yeterince kalın tuttugu için benim progestan dan dolayı vajen de yanma oluyordu kullanmak istemiyodum doktorum istersen kullanmayabilirsin dedi ama kullanan arkadaşlarım var doguma kadar kullanılıyor normalde bende doguma kadar kullanacaktım bol bol istirahat edin
Zeynebi35 Minay sağol canım benim 🌺 Benim evim giriş kat güneş almıyor doktor da direk dedi zaten evin güneş alıyor mu alsa pek ağrın olmaz diye güneş almıyor soğuk nemli onun için bu kadar kötü u oldum ben İlacı da 26 haftalık olduğum için kafam karıştı biraz olmadı alayım
enfla Zeynebi35 bnde buyuzdn kullanıyorum belıme vurmuo ama kasıklarm vajınmn ustu tam cok agrıo carsamba detaylım var 24 haftayaım suan koronaydk o yuzdn bu haftaya kaldı ınsallah onmlı bısey yoktur hamılelıkten agrıyordur
Minay Zeynebi35 zararsız bi ilaç kullanabilirsiniz bi zararı olsa zaten doktorlar doguma kadar kulladırmazdı düşününki ben hem iğnesini hep fitilini kullandım diğer gebeliğimde de kullanmıştım
Zeynebi35 Sedanindenizi sağol canım olmadi bende kullanayım İnşaAllah 🤲 İnşaAllah bir sorun sıkıntı çıkmaz
Zeynebi35 kbry1mz magnezyum da vermişti magnrm diye geçiyor ismi ona başlıcam İnşaAllah sadece fitil olan biraz şey ettim olmadı onu da kullanayım
R-Z-00 Zeynebi35 ben geçen iki gün kullanmamıştım hatta agrilarim artı baktım faydası var devam ettim
momteacher Zeynebi35 ilk başlarda düşük riski için kullandım, şimdide erken doğum riski için kullanıyorum, doktorun bi risk gördüyse önlem amaçlı vermiştir, bebeğe bi zararı yok
Mysmncnr Zeynebi35 bir şeyin yok değil bel kaşık ağrım var diyorsun dr da riske atmak istememiş ne güzel. Ben gebeliğimin başından beri kullanıyorum doğuma kadar da kullanacağım ilacın bebeğe faydası var zararı yok rahmin kasılmasını engelliyor bebeğin sıkı tutunmasını sağlıyor erken doğum tehtidini en aza indiriyor.