NefesDeniz Zeynebi35 Ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum. En sevdiğim ilaç desem yeri🤩 Herşeye iyi geliyor bence ağrılar sancılar erken doğum riskini azaltmak için doktorunuz ne şekilde kullanmanızı söylediyse hemen başlayın..ben fitil olarak kullanıyorum
Nevbahar NefesDeniz ya benim ağrım sancım progestan ben de kullanıyorum günde 3 kere ama ağrıö çok bazen çığlık atıyorum o derecede napacam bilmiyorum parol kullanıyorum ağrıları dindirmek için
UmutVar Patilimom aşılamada malesef negtf sonuc aldik ve enterasan bi sekilde hap bitmeden ben adet oldum günümde dktorum bile şaşırmıştı. Ama her ilac herkeste farklilik gösterir
Tubafysal Hnd3535 ben levotrin progestan günde 3 kez bir ağızdan bir vajinadan alıyorum crinone jel kullanıyorum 5 günde bir proluton ve her gün prolutex iğne kullanıyorum günde ikli kez oksapar kullanıyorum decavit devit ve folbiol kullanıyorum
Hnd3535 Tubafysal baya bir ilaç alıyormuşsunuz geçmiş olsun sağsağlim bebeğinizi kucağımıza alalım hepimiz
iremby Zeynebi35 ben düşük tehlikesi icin kullanmistim ilk hamileliğimde. Şimdi bende de kasık ve bacak agrilari var yarın doktor randevum var gidince solicem bakalım.