Semos55 Melegimveben o ıdrar enfeksyonundan falanda oluyo canımbenım hıc kafana takma Illakı Kımse sapasaglam olmuyo hepımız bırsey cekıyoruz😅 Allah yardımcın olsun canımbenımm🙏 Buna sukur Rabbım kaldramıcagmz acı yasatmasın🙏😘😘❤
Melegimveben Semos55 amin kuzum sağlıkla alırız inşallah kucağımıza 😍😘🙏🏻 ne biliyim ilk defa karşılaşınca böyle bişeyle korktum😳
Anneyim57 Melegimveben canım 3 yakın iç hamileliğinin boyun salgilandiginiz horman bazı idarar yoluyla atıyoruz bol su içmek çok önemli allah yardımcımız olsun inş
Gxxxe Benimde idraarim kırmızı idi gözlerine inanamadim hemen.Dr a gittim çok şükür bebek iyi dedi. İdrar tahlilinde bol miktarda eritrosit yani kan ve iltehap gozukunce kum doktugumu söyledi antibiyotik ve gunde 4 lt te kadar su icmemi söyledi. Allah şifa versin tüm hastalara😥
Melegimveben Duyguynrky böbreğimde büyüme var zaten canım idrar tam çıkmıyor böbrekte kalıyormuş bugün ultrason çekilecek
kucukprensin Melegimvebensabahlari bende de oluyor kullandığınız ilactanda olur,okursanız prospektusunu muhakkak vardır böyle bir ibare,havuç tüketince de karsilasilirmis,yine de doktorunuza gidince sorun içiniz rahat etsin
Duyguynrky Melegimveben enfeksiyondur 2 lt su yetmez aslında biraz daha içmen lazım 🙄 ben 4 tl ye yakın içiyorum eritrosit lökosit 24-25 ama ağrım sızım yok idrar rengim normal diye ilaç kullanmıyorum. Dikkat etmek lazım böbrek önemli
Melegimveben Duyguynrky canım 2 litreden fazla içemiyorum böbrekte büyüme var içerde idrar birikiyor hepsi çıkmıyor
Duyguynrky Ruken123 böbrek büyümesi varmış hafif ağrıda varmış gıda ile ilgili olacağını sanmıyorum. Gece sususz kaldığı için böbrek az çalışıyor sabah idrarda sıkıntı yaşıyor.
Ruken123 Duyguynrky Anladım canım bendede öyle oluyordu pamuk şeker yemiştim ondanmış meğer Allahım şifa versin hepimize🙏🏻
Melegimveben Anneyim57 canım böbrekte büyüme var içerde idrar kalıyor çıkmıyor 2 den fazla içinde hem çıkmıyor hemde böbrek dahada büyüyor 😶